GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανάληψη ευθύνης για τα τρόλεϊ που κάηκαν στην Πατησίων

Η ομάδα «Ζωή χωρίς τρόλεϊ και λεωφορεία στην Πατησίων» ανέλαβε με προκήρυξη που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Anarchy Press την ευθύνη για τ...


Η ομάδα «Ζωή χωρίς τρόλεϊ και λεωφορεία στην Πατησίων» ανέλαβε με προκήρυξη που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Anarchy Press την ευθύνη για το εμπρησμό των τριών τρόλεϊ στην Πατησίων το βράδυ της Δευτέρας.

Διαβάστε απόσπασμα από το κείμενο που αναρτήθηκε: "Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για το κάψιμο των τριών τρόλεϊ στην Πατησίων, ένα συντριπτικό κτύπημα στην κανονικότητα της σάπιας κοινωνίας που παραζαλισμένη και με βοϊδίσιο βλέμμα σέρνεται στους σάπιους δρόμους της σάπιας μητρόπολης που βυθίζεται στο τίποτα ψυχορραγώντας φωτισμένη από ψεύτικα κινέζικα λαμπιόνια.

Δώσαμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα σ’ αυτά τα ζώα, τα ερπετά, τα παχύδερμα, στους σάπιους προλετάριους και στους αξιοθρήνητους μικροαστούς, τις νοικοκυρές και τους συνταξιούχους, αλλά και σε κάθε μίζερο περαστικό και αντιδραστικό, που σαπίζει χωρίς να το ξέρει σαν αυτήν την σάπια πόλη".

Η συγκεκριμένη ομάδα ανέλαβε και την ευθύνη για την καταστροφή ακυρωτικών μηχανημάτων στον σταθμό ΚΑΤ του ΗΣΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση