GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εμφανίστηκε η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν μετά τη μυστηριώδη απουσία της

Το μυστήριο λύθηκε. Επτά μήνες είχε να εμφανιστεί δημόσια με τη σύζυγό του ο Κιμ Γιονγκ Ουν και τα μίντια της δύσης έβριθαν από σενάρια...


Το μυστήριο λύθηκε. Επτά μήνες είχε να εμφανιστεί δημόσια με τη σύζυγό του ο Κιμ Γιονγκ Ουν και τα μίντια της δύσης έβριθαν από σενάρια. Τελικά η Ri Sol-Ju μετά την "εξαφάνισή" της από τα κοινά, εθεάθη στο πλευρό του αγαπημένου της συζύγου.
Το ζευγάρι έδωσε το "παρών" σε αγώνες αεροπορικών επιδείξεων της χώρας, χωρίς βέβαια να υπάρχει φωτογραφικό υλικό από αυτή την εμφάνιση. Σύμφωνα μα το  Korean Central News Agency, ο αμφιλεγόμενος βορειοκορετάτης ηγέτης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έδωσε απλόχερα τις συμβουλές τους στους ιπτάμενους ενώ η  Ri Sol παρακολουθούσε τον άντρα της επί το έργω.
Η Ri Sol-Ju, είναι μια όμορφη πρώην τραγουδίστρια η οποία έκανε το ντεπούτο της στο κοινό τον Ιούλιο του 2012 όταν αναφέρονταν για εκείνη ως "η γυναίκα του, η σύντροφος Ri Sol-ju".
Η επτάμηνη "εξαφάνιση" της "πρώτης κυρίας" της χώρας, είχε αποδοθεί σε δυο λόγους: Είτε ήταν έγκυος (όπως είχε συμβεί το 2012) είτε έχει πέσει σε δυσμένεια, υπόθεση άκρως ανησυχητική για την τύχη της, αν επιβεβαιωθεί.
Και σύμφωνα με το δεύτερο σενάριο, ίσως είχε  χάσει την εύνοια της κουνιάδας της, της μικρότερης αδερφής του Κιμ Γιουνγκ Ουν, Κιμ Γιο Γιουνγκ, η οποία θεωρείται η κρυφή δύναμη πίσω από τον θρόνο και ο άνθρωπος που επηρεάζει όσο κανείς τον ανώτατο ηγέτη της χώρας. Μάλιστα, είναι η επικεφαλής του υπουργείου «Προπαγάνδας» του καθεστώτος της Βόρειας Κορέας.










Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση