GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τελειώνουν από τον Παναθηναϊκό Λεντέσμα-Ιβάνοφ

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έμεινε όρθιος στο Κύπελλο και να συνεχίζει στο θεσμό μετά τη νίκη του στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα Σμύρνης (...


Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έμεινε όρθιος στο Κύπελλο και να συνεχίζει στο θεσμό μετά τη νίκη του στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα Σμύρνης (3-4) και με το βολικό αποτέλεσμα μεταξύ ΟΦΗ και Ηρακλή (2-1), ωστόσο αυτό δεν φαίνεται ικανό να αλλάξει τη… μοίρα δύο παικτών.
Ο Κριστιάν Λεντέσμα και ο Ιβάν Ιβανόφ είχαν απογοητευτική απόδοση εξοργίζοντας τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που ήδη πριν το ματς δεν είχε και την καλύτερη άποψη για τις δυνατότητες αμφότερων να προσφέρουν. Είναι πολύ πιθανό το χθεσινό παιχνίδι να ήταν και το τελευταίο τους με το «τριφύλλι». Εξελίξεις στο θέμα των εκκαθαρίσεων του ρόστερ αναμένονται μετά τον αγώνα της Κυριακής με τη Λάρισα και πέραν των προαναφερθέντων τα πράγματα δεν φαίνονται καλά και για τον Κρίστοφερ Σαμπά.
Στο μεταξύ, τις προσεχείς ημέρες αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις του Γιάννη Αλαφούζου για τις αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Τη Δευτέρα αναμένεται να επισημοποιηθεί η επιστροφή του Τάκη Φύσσα, ενώ ο Νίκος Λυμπερόπουλος και κάποιος ξένος είναι οι δύο επικρατέστεροι για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Επίσης αναμένεται να ξεκαθαρίσει και η μορφή της συνεργασίας του Τάκη Μπαλτάκου με την ΠΑΕ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση