GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμβόλαιο θανάτου για τον Έλληνα πρέσβη από την σύζυγο και τον εραστή

Η Βραζιλιάνα σύζυγος Φρανσουάζ Αμοιρίδη και ο εραστής της, αστυνομικός Σέρτζιο Μορέιρα, είναι, όπως υποδεικνύουν τα στοιχεία της αστυ...


Η Βραζιλιάνα σύζυγος Φρανσουάζ Αμοιρίδη και ο εραστής της, αστυνομικός Σέρτζιο Μορέιρα, είναι, όπως υποδεικνύουν τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, πίσω από τη δολοφονία του 59χρονου Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι Globo TV, που επικαλείται πηγές στην αστυνομία, οι ερευνητές στο Ρίο ντε Ζανέιρο καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο πρεσβευτής της Ελλάδας δολοφονήθηκε κατ' εντολήν της συζύγου του και του εραστή της. Να σημειωθεί ότι ο πρέσβης και η σύζυγός του έχουν μια κόρη 10 ετών.

Ο 59χρονος πρεσβευτής είχε εξαφανισθεί από το βράδυ της Δευτέρας, όμως η Βραζιλιάνα σύζυγός του, η Φρανσουάζ Αμοιρίδη, ανέφερε την απουσία του στην αστυνομία την Τετάρτη.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε επίσης στο Globo TV, πως το πτώμα που βρέθηκε απανθρακωμένο στο αυτοκίνητο, που ο πρεσβευτής είχε μισθώσει για τις διακοπές του στο Ρίο, ανήκει στον Κυριάκο Αμοιρίδη.

Ακόμη δεν είναι βέβαιο αν σύζυγος και εραστής έδωσαν την εντολή για τη δολοφονία ή αν την εκτέλεσαν οι ίδιοι.

Η στυγνή δολοφονία του Κυριάκου Αμοιρίδη πραγματοποιήθηκε στο σπίτι όπου διέμεναν ο διπλωμάτης και η σύζυγός του, σε φτωχή περιοχή των βόρειων προαστίων του Ρίο.

Το Globo TV μετέδωσε ακόμη πως άλλοι δύο ύποπτοι βρίσκονται υπό κράτηση, όμως δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία τους.

Η εφημερίδα O Globo είχε αναφέρει νωρίτερα πως αίμα βρέθηκε σ' έναν καναπέ μέσα στο σπίτι και εικόνες από βίντεο που μεταδόθηκαν από το Globo TV δείχνουν αστυνομικούς να μεταφέρουν έναν καναπέ στο αρχηγείο της αστυνομίας.

Στη Βραζιλία βρίσκεται με εντολή του υπουργού Εξωτερικών, ο πρέσβης της Ελλάδας στο Μπούενος 'Αιρες, Δημήτριος Ζεβελάκης, προκειμένου να συνδράμει το έργο της πρεσβείας μας στην Μπραζίλια. Στο Ρίο της Βραζιλίας μετέβη επίσης κλιμάκιο ντετέκτιβ της ελληνικής αστυνομίας για να συμβάλλουν στην πλήρη διαλεύκανση του εγκλήματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση