GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Εβελίνα Παπούλια δεν έβλεπε τους "Δύο Ξένους"

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε στην εφημερίδα Secret και την Σάσα Σταμάτη και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην σειρά «Δύο Ξένους», η οποία ...


Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε στην εφημερίδα Secret και την Σάσα Σταμάτη και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην σειρά «Δύο Ξένους», η οποία σημείωσε τεράστια επιτυχία και μαζί και οι ηθοποιοί.
Μάλιστα, η Εβελίνα δεν δίστασε να πει πως δεν προλάβαινε να δει το σήριαλ, λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων στο θέατρο.
Συγκεκριμένα, τόνισε:
«Δεν προλάβαινα να δω, δεν είχα καταλάβει τι γινόταν, γιατί δούλευα και στο θέατρο. Φαντάσου ότι βαφόμουν το πρωί και στο θέατρο πήγαινα βαμμένη από τους Δυο Ξένους. Δε ήταν κάτι το οποίο χάρηκα. Πρώτα απ΄όλα γιατί δεν είχα καταλάβει την επιτυχία αυτού το σίριαλ και δεύτερον ήταν μια τεράστια υπερκόπωση σωματική και ψυχολογική που δεν σε άφηνε να το χαρείς. Αφού τελείωσε το σίριαλ συνειδητοποίησα ότι είχαμε κάνει μια εξαιρετική δουλειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση