GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισπανία: Μία νεκρή από τις πλημμύρες που προκάλεσαν οι σφοδρές βροχοπτώσεις

Οι σφοδρότερες βροχοπτώσεις εδώ και χρόνια που έπληξαν τις παράκτιες περιοχές στη νότια Ισπανία προκάλεσαν πλημμύρες στην πόλη Μάλαγα κ...


Οι σφοδρότερες βροχοπτώσεις εδώ και χρόνια που έπληξαν τις παράκτιες περιοχές στη νότια Ισπανία προκάλεσαν πλημμύρες στην πόλη Μάλαγα και σε γειτονικές πόλεις με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μία γυναίκα και να αναγκαστεί η κυβέρνηση να εκδώσει προειδοποίηση.
Το θύμα είναι μία 26χρονη, η οποία βρέθηκε νεκρή στην πόλη Εστεπόνα της Κόστα ντελ Σολ, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της τοπικής κυβέρνησης της Μάλαγα.
Η μετεωρολογική υπηρεσία της χώρας εξέδωσε σήμερα "κόκκινο συναγερμό"--το υψηλότερο επίπεδο προειδοποίησης που αφορά "ακραίο κίνδυνο"--παρότι στη συνέχεια μείωσε το επίπεδο προειδοποίησης σε "σημαντικό κίνδυνο".
Τα τηλεοπτικά πλάνα έδειχναν πλημμυρισμένους τους δρόμους σε πόλεις όπως η Εστεπόνα και σε κάποιας περιπτώσεις η στάθμη του νερού σχεδόν κάλυπτε τα αυτοκίνητα.
Η τοπική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι περισσότερα από 600 έκτακτα περιστατικά καταγράφηκαν εξαιτίας της κακοκαιρίας και 300 διασώστες έσπευσαν σήμερα να βοηθήσουν τους πληγέντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση