GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κωνσταντινούπολη: Δύο οι εκρήξεις, πολλοί οι νεκροί...

Δύο ήταν οι εκρήξεις που σημειώθηκαν έξω από το στάδιο της Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη, ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας. ...


Δύο ήταν οι εκρήξεις που σημειώθηκαν έξω από το στάδιο της Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη, ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας.

Μία από τις εκρήξεις φαίνεται πως την προκάλεσε βομβιστής αυτοκτονίας, είπε ο Σουλεϊμάν Σοϊλού σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια δηλώσεων που μεταδόθηκαν ζωντανά.

Ο βομβιστής ανατίναξε τα εκρηκτικά στο πάρκο Ματζκά, δίπλα στο στάδιο Vodafone Arena, ενώ η δεύτερη έκρηξη σημειώθηκε ακριβώς έξω από το γήπεδο, ανέφερε ο Σοϊλού.

Ο Τούρκος υπουργός περιέγραψε την επίθεση ως μια "βίαιη συνωμοσία".

Τουλάχιστον 13 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 38 τραυματίστηκαν στις δυο εκρήξεις, που σημειώθηκαν έξω από στάδιο ποδοσφαίρου στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με πηγές από τις υπηρεσίες ασφαλείας που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Την ίδια στιγμή, το ρωσικό πρακτορείο Spuntik μεταδίδει ότι ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 15, πληροφορία που δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από τις Αρχές.



Η πρώτη έκρηξη προκλήθηκε από βομβιστή αυτοκτονίας, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού σε δημοσιογράφους
Ο φερόμενος βομβιστής ανατίναξε τα εκρηκτικά στο πάρκο Ματζκά, δίπλα στο Vodafone Arena. Η δεύτερη έκρηξη οφείλεται σε παγιδευμένο με εκρηκτικά όχημα και σημειώθηκε λίγες ώρες μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, ακριβώς έξω από το γήπεδο.


Για τρομοκρατική ενέργεια έκανε λόγο από την πλευρά του ο υπουργός Μεταφορών της χώρας, Αχμέτ Αρσλάν με ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση