GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επικυρώθηκε από τον Άρειο Πάγο η καταδίκη του ζεύγους Παπαντωνίου

Απερρίφθη από το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου η αίτηση του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του Σταυρούλας Κουράκου...


Απερρίφθη από το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου η αίτηση του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του Σταυρούλας Κουράκου με την οποία ζητούσαν να αναιρεθεί εφετειακή απόφαση με την οποία καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες του έτους 2008.
Οι ανώτατοι δικαστές υιοθετώντας την πρόταση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου, έκριναν ότι η απόφαση  του Εφετείου έχει εμπεριστατωμένη αιτιολογία.
Εκτός αυτής της υπόθεσης το  ζεύγος Παπαντωνίου έχει  καταδικαστεί και για ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες επόμενων ετών.
Ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του μπήκαν στο " μικροσκόπιο" της δικαιοσύνης μετά την αποκάλυψη της λίστας Λαγκάρντ όπου  εντοπίστηκε λογαριασμός της κ. Κουράκου στην Τράπεζα HSBC με ποσό 1,2 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση