GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΑΣΘ: Οι εργαζόμενοι συνεδριάζουν για να καθορίσουν τη στάση τους

Βραδύτερα απ΄ό,τι περίμεναν, υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ ότι προχωρά η διαδικασία καταβολής των δεδουλευμένων τους για τους...


Βραδύτερα απ΄ό,τι περίμεναν, υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ ότι προχωρά η διαδικασία καταβολής των δεδουλευμένων τους για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο και παρά τις διαβεβαιώσεις ότι θα εξοφληθούν άμεσα, συνεδριάζουν για να καθορίσουν τη στάση τους.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης, επισήμανε ότι ενώ η διαδικασία καταβολής των 9,7 εκατ. ευρώ, από τη διαφορά ΦΠΑ έως και την 31η Δεκεμβρίου του 2016, προχωρούσε κανονικά από τα αρμόδια υπουργεία, κάποια στιγμή «κόλλησε».

«Βρίσκομαι σε διαρκή επαφή με στελέχη της κυβέρνησης, προκειμένου να αποφασίσουμε ορθά και να μην προβούμε σε κινήσεις που και εμείς οι ίδιοι δεν επιθυμούμε» επισήμανε ο επικεφαλής του συνδικάτου.

Απο την πλευρά του ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης, τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι το ποσό των 9,7 εκατ. ευρώ επρόκειτο να καταβληθεί 14 με 15 Δεκεμβρίου 2016, ωστόσο λόγω προβλήματος στο σύστημα του υπουργείου Οικονομικών, αναμένεται τελικά να μπει στον λογαριασμό του Οργανισμού έως αύριο. «Αυθημερόν θα βάλουμε και τα δεδουλευμένα στους 2.300 εργαζομένους» είπε και ζήτησε ψυχραιμία, καθώς, όπως σημείωσε, πλέον «μπήκε το νερό στο αυλάκι και είναι άσκοπο και επικίνδυνο να πυροδοτείται το κλίμα μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών».

Τέλος, ο κ. Στεφανίδης επισήμανε ότι το αργότερο στις αρχές της νέας χρονιάς θα συνέλθει η τριμερής επιτροπή, προκειμένου να συζητηθεί διεξοδικά το ζήτημα του ΟΑΣΘ και να βρεθεί οριστική και μόνιμη λύση για τη λειτουργία του Οργανισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση