GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι συζήτησαν Τσίπρας - Πούτιν

Κυπριακό, Συριακό, ευρω-ρωσικές σχέσεις και ενεργειακά θέματα συζήτησαν ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν...


Κυπριακό, Συριακό, ευρω-ρωσικές σχέσεις και ενεργειακά θέματα συζήτησαν ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.

Σύμφωνα με πηγές της ελληνικής κυβέρνησης, οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν απόψεις για τη Συρία, με έμφαση στη Διάσκεψη της Αστάνα. Στη συζήτηση για το Κυπριακό, δόθηκε έμφαση στον ρόλο που παίζει στο θέμα, το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Αναπόφευκτα, ο Έλληνας Πρωθυπουργός και ο Ρώσος Πρόεδρος συζήτησαν και για τις ευρω-ρωσικές σχέσεις, ειδικότερα δε, τον κρίσιμο ρόλο που μπορούν να παίξουν για την αντιμετώπιση των περιφερειακών προκλήσεων.

Από την ατζέντα όμως δεν έλειψε ούτε το θέμα των αγωγών, δεδομένου του ρωσικού ενδιαφέροντος να διέλθει αγωγός, μετά την Τουρκία, και από την Ελλάδα, με τελικό προορισμό την Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση