GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένοχος ο διευθυντής της γαλακτοκομικής - Αθώος ο Μαρκογιαννάκης

Ποινή φυλάκισης 2 ετών με τριετή αναστολή επέβαλε χθες, το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων στον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολή...


Ποινή φυλάκισης 2 ετών με τριετή αναστολή επέβαλε χθες, το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων στον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής, ενώ έκρινε αθώους την υπεύθυνη της εστίας και τον πρώην υπουργό Χρήστο Μαρκογιαννάκη, για την υπόθεση του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Το δικαστήριο έκρινε ένοχο για παράβαση καθήκοντος κατ' εξακολούθηση τον πρώην διευθυντή και αθώωσε, την υπεύθυνη εστίας για τον ίδιο αδίκημα και τον κ. Μαρκογιαννάκη για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος.
Η ακροαματική διαδικασία διήρκεσε 8 ημέρες και η πρόταση της εισαγγελέως ήταν η αθώωση και των 3 κατηγορουμένων. Ο συνήγορος του πρώην διευθυντή, Αλέξης Κούγιας, σε δηλώσεις υποστήριξε πως ο εντολέας του είναι αθώος και εξέφρασε την πεποίθηση πως θα δικαιωθεί στο Εφετείο. Μετά την απόφαση τόσο ο πρώην υπουργός όσο και οι συνήγοροί του Αντώνης Φούσας και Κώστας Τζούμας άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσφύγουν στη δικαιοσύνη εναντίον όσων τον συκοφάντησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση