GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολύ έμπειρος ο κυβερνήτης του μοιραίου αεροσκάφους

Ο κυβερνήτης του στρατιωτικού αεροσκάφους Tu-154 που συνετρίβη σήμερα στη Μαύρη Θάλασσα κοντά στο Σότσι ήταν πολύ έμπειρος, όπως ανακοίνω...


Ο κυβερνήτης του στρατιωτικού αεροσκάφους Tu-154 που συνετρίβη σήμερα στη Μαύρη Θάλασσα κοντά στο Σότσι ήταν πολύ έμπειρος, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο πιλότος Ρόμαν Βολκόφ είχε περισσότερες από 3.000 ώρες πτήσης στο ενεργητικό του. Το αεροσκάφος είχε κατασκευαστεί το 1983 και η τελευταία τεχνική συντήρησή του έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Το υπουργείο διευκρίνισε ότι στην περιοχή του δυστυχήματος κατευθύνονται έξι σκάφη του στόλου της Μαύρης Θάλασσας. Στις έρευνες συμμετέχουν άλλα τέσσερα πλοία, ισάριθμα ελικόπτερα, ένα αεροπλάνο, μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τηλεκατευθυνόμενες υποβρύχιες συσκευές και 63 δύτες. Άλλοι 50 βατραχάνθρωποι από άλλους στόλους αναμένεται να φτάσουν στο Σότσι μέσα στην επόμενη ώρα.

Τα συλλυπητήριά του για το δυστύχημα εξέφρασε ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Μόσχα, Τζον Τεφτ. Η εκπρόσωπος της αμερικανικής πρεσβείας Μαρία Όλσον, σε μήνυμά της στο Twitter ανέφερε ότι ο πρεσβευτής "προσεύχεται για τους αγαπημένους των επιβατών και του πληρώματος του Tu-154, μαζί με τον ρωσικό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση