GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αστυνομικός πυροβόλησε ποδοσφαιριστή στο κεφάλι στην Αργεντινή - ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην αναμέτρηση της Αλμάγκρο με την Ατλέτικο Παρανά για τη 2η κατηγορία της Αργεντινής με ποδοσφαιριστή να...


Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην αναμέτρηση της Αλμάγκρο με την Ατλέτικο Παρανά για τη 2η κατηγορία της Αργεντινής με ποδοσφαιριστή να δέχεται πυροβολισμό από αστυνομικό υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση από τους οπαδούς της Αλμάγκρο. Τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο στην εξέδρα με την αστυνομία να κάνει εκτεταμένη χρήση βίας με το ατυχές περιστατικό να συμβαίνει, όταν ο άσος των γηπεδούχων, Φράνκο Κιρός κατευθύνθηκε προς την εξέδρα για να ηρεμήσει τους οπαδούς της ομάδας του. Σε εκείνο το σημείο, ένας αστυνομικός τον πυροβόλησε υπό αδιευκρίνιστους λόγους στο κεφάλι. Ο παίκτης έπεσε άμεσα στον αγωνιστικό χώρο και στην συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Το ευτύχημα ήταν πως η σφαίρα δεν διαπέρασε το κεφάλι του και οι γιατροί κατάφεραν να του την αφαιρέσουν. Μάλιστα, συγκλονισμένος από τα όσα έγιναν, ο Φράνκο Κιρός ανέφερε: «Πλησίασα τις εξέδρες συνοδευόμενος από έναν αστυνομικό και πιστεύοντας πως οι οπαδοί με άκουγαν. Εκείνη την ώρα, η αστυνομία είχε απομακρυνθεί και προσπάθησα να ηρεμήσω τους φανατικούς οπαδούς. Τότε, άκουσα νέους κρότους και με το που άρχισα να κατευθύνομαι πίσω στο γήπεδο, κατέρρευσα. Ευτυχώς, η σφαίρα δεν διαπέρασε το κρανίο και κατάφεραν να μου την αφαιρέσουν. Δέκα εκατοστά πιο πέρα και θα είχα χάσει το μάτι μου. Νιώθω πως σώθηκα από θαύμα».
ΠΗΓΗ: Ole.com.ar
Δείτε το βίντεο από το NotiGH:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση