GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μπολντς καθορίζει τη διαφορά στο Λαύριο

Θεωρητικά πιθανότητες για να αποφύγει την ήττα από τον Παναθηναϊκό έχει ελάχιστες το Λαύριο στην εντός έδρας αναμέτρησή του με τους «πρ...


Θεωρητικά πιθανότητες για να αποφύγει την ήττα από τον Παναθηναϊκό έχει ελάχιστες το Λαύριο στην εντός έδρας αναμέτρησή του με τους «πράσινους» (19:00). Το συγκεκριμένο ματς δεν είναι από αυτά στα οποία ποντάρουν οι γηπεδούχοι. Είναι από αυτά που εύκολα ή δύσκολα τα «καθαρίζουν» οι φιλοξενούμενοι.
Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τον Μπολντς. Ο Αμερικανός γκαρντ, που είναι ίσως ο πιο ποιοτικός παίκτης της ομάδας, είναι αρκετά πιθανό να αποχωρήσει από το Λαύριο λόγω ενός προσωπικού προβλήματος. Η συμμετοχή του στο ματς με τον Παναθηναϊκό είναι αμφίβολη, με ενδεχόμενη απουσία του να αποδυναμώνει αισθητά το Λαύριο.
Οσον αφορά τον Παναθηναϊκό, ο Τσάβι Πασκουάλ δεν υπολογίζει στους Τζέιμς  και Γκάμπριελ καθώς στον πρώτο γύρο δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι 4 από τους 6 Αμερικανούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση