GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκαναν το καθήκον τους ΠΑΟΚ και... Φιορεντίνα!

O ΠΑΟΚ με τα δώρα! Ο «δικέφαλος του Βορρά» έκανε το καθήκον του επικρατώντας με πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Λίμπερετς 2-0 και σε σ...


O ΠΑΟΚ με τα δώρα! Ο «δικέφαλος του Βορρά» έκανε το καθήκον του επικρατώντας με πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Λίμπερετς 2-0 και σε συνδυασμό με την ήττα της Καραμπάγκ από την Φιορεντίνα (2-1 στο Αζερμπαϊτζάν) τσέκαρε το εισιτήριο στους «32» του Europa League μετά από τρία χρόνια. 

Το «μάντρωμα» στο ξενοδοχείο μετά την ήττα στη Λεωφόρο φαίνεται πως λειτούργησε θετικά για τους παίκτες του Ίβιτς, που δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους Τσέχους, οι οποίοι θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί από το τελικό σκορ στην Τούμπα. 

Τον δρόμο προς τη νίκη άνοιξε ο Ροντρίγκες στο 29ο λεπτό ύστερα από ασίστ του Μάτος και το τρίποντο «κλείδωσε» με κοντινό πλασέ του Πέλκα έπειτα από σερβίρισμα του Λέοβατς. Αποθεώθηκε ο Αθανασιάδης την στιγμή της αντικατάστασής του από τον Κουλούρη. «Ζεστό» χειροκρότημα για την πρόκριση και την εμφάνιση από τους περίπου 15.000 οπαδούς του «δικέφαλου του Βορρά» που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση