GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χιονοθύελλα στο Πήλιο-Κλειστό το χιονοδρομικό

Σφοδρή χιονοθύελλα που η έντασή της μετριάστηκε τα ξημερώματα έπληξε το Πήλιο, με αποτέλεσμα το ύψος του χιονιού στα Χάνια να ξεπερνά τα ...


Σφοδρή χιονοθύελλα που η έντασή της μετριάστηκε τα ξημερώματα έπληξε το Πήλιο, με αποτέλεσμα το ύψος του χιονιού στα Χάνια να ξεπερνά τα 80 εκατοστά, με την θερμοκρασία να υποχωρεί στους μείον έξι βαθμούς Κελσίου.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Δωροθέα Κολινδρύνη, ανέφερε ότι «συνολικά 21 εκχιονιστικά κινούνταν όλη την νύχτα υπό σφοδρή χιονοθύελλα στο Πήλιο και κατάφεραν να κρατήσουν ανοιχτούς τους δρόμους. Το ίδιο συνέβη και προς την Ανάβρα στην Οθρυ, αλλά και προς τα Κανάλια, το Κεραμίδι και το Βένετο στο Δυτικό Πήλιο προς την Λάρισα».

Σήμερα το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου στις Αγριόλευκες έμεινε κλειστό για λόγους ασφαλείας, καθώς πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση