GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητέρα άφησε το μωρό της να πεθάνει από ασιτία για να πάει ταξίδι με τον εραστή της

Μία 20χρονη μητέρα στο Κίεβο, κατηγορείται για το θάνατο του ενός έτους γιου της και την παραμέληση της 2χρονης κόρης της, καθώς άφησε ...


Μία 20χρονη μητέρα στο Κίεβο, κατηγορείται για το θάνατο του ενός έτους γιου της και την παραμέληση της 2χρονης κόρης της, καθώς άφησε τα παιδιά για εννέα ημέρες μόνα τους στο διαμέρισμά τους, για να πάει ταξίδι με τον εραστή της.
Ο μικρός γιος, απεβίωσε έξι ημέρες μετά την εγκατάλειψη, από ασιτία, ενώ η 2χρονη αδερφή του, βρέθηκε σε άθλια κατάσταση και ιδιαίτερα εξουθενωμένη, όπως διαπίστωσαν οι γιατροί στο νοσοκομείο.
Οι γείτονες δήλωσαν πως άκουγαν τα παιδιά να κλαίνε μέσα στο διαμέρισμα για αρκετές ημέρες και κάλεσαν την αστυνομία, η οποία όμως δεν ήρθε ποτέ.
Όταν επέστρεψε η μητέρα τους και βρήκε το σώμα του άψυχου παιδιού κάλεσε και η ίδια την αστυνομία.
Όπως μάλιστα δήλωσε στις αρχές, δεν ήξερε πως ένα παιδί μπορεί να πεθάνει από την πείνα.
Η γυναίκα κατηγορείται για παραμέληση ανηλίκων και κινδυνεύει με πολυετή φυλάκιση, ενώ το μέλλον της 2χρονης κόρης της, έχει αναλάβει η πρόνοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση