GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς ρεύμα Άνδρος, Τήνος, Μύκονος

Διακοπή της ηλεκτροδότησης σημειώθηκε από το απόγευμα της Πέμπτης σε Άνδρο, Τήνο και Μύκονο, ενώ αυτή τη στιγμή τα τρία νησιά ηλεκτρο...


Διακοπή της ηλεκτροδότησης σημειώθηκε από το απόγευμα της Πέμπτης σε Άνδρο, Τήνο και Μύκονο, ενώ αυτή τη στιγμή τα τρία νησιά ηλεκτροδοτούνται από γεννήτριες γεγονός που παρεμποδίζει την απρόσκοπτη παροχή.
 
Αιτία είναι η βλάβη που σημειώθηκε στον υποσταθμό της ΔΕΗ στην Κάρυστο, λόγω της κακοκαιρίας.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, την πιο κρύα ημέρα του φετινού χειμώνα, σημειώθηκε βλάβη στο υποθαλάσσιο καλώδιο από την Κάρυστο που συνδέει τα νησιά με το ηπειρωτικό σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας, με συνέπεια να διακοπεί η παροχή και να βυθιστούν στο σκοτάδι τα τρία νησιά του Αιγαίου.

Συνεργεία προσπάθησαν να προσεγγίσουν το σταθμό της Καρύστου, αλλά ήταν εξαιρετικά δύσκολο λόγω της κακοκαιρίας. Τελικά κατάφεραν σε δύο ώρες να αποκαταστήσουν τη βλάβη και να επαναφέρουν την ηλεκτροδότηση στα τρία νησιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση