GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στροφή στον espresso γιατί… συμφέρει

Ο καφές αποτελεί μέρος της καθημερινής καταναλωτικής κουλτούρας τον Ελλήνων. Μάλιστα η στροφή προς συγκεκριμένο είδος καφές τα τελευταί...


Ο καφές αποτελεί μέρος της καθημερινής καταναλωτικής κουλτούρας τον Ελλήνων. Μάλιστα η στροφή προς συγκεκριμένο είδος καφές τα τελευταία χρόνια, αυτό του espresso, μόνο τυχαία δεν είναι όπως αποκαλύπτει πρόσφατη έρευνα της Infobank Hellastat (IBHS).
Το στοιχείο που συνετέλεσε στη συγκεκριμένη στροφή είναι η επιτυχημένη προώθηση των μηχανών παρασκευής καφέ με κάψουλες για ιδιωτική χρήση (on demand) σε αρκετά προσιτές τιμές, γεγονός που αύξησε σημαντικά τη διείσδυσή τους στα ελληνικά νοικοκυριά.
Πλέον, τα ροφήματα με βάση τον espresso κυριαρχούν και μάλιστα η οικιακή χρήση παρουσιάζει τεράστια αύξηση. Κομβικό ρόλο στη συγκεκριμένη αλλαγή παίζει το γεγονός ότι στην αγορά υπάρχουν ολοκληρωμένες λύσεις μηχανής και καψουλών για την παρασκευή espresso ή άλλων ροφημάτων με βάση τον espresso.
Ο καφές αποτελεί για τους περισσότερους ένα καθημερινό έξοδο και γι’ αυτό οι οικονομικές κάψουλες που υπάρχουν στην αγορά δίνουν τη λύση που ολοένα και περισσότεροι αναζητούν. Μάλιστα, οι οικονομικές λύσεις, σε αντίθεση με άλλες κατηγορίες προϊόντων, δεν έρχονται σε αντίθεση με την ποιότητα του espresso.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο καφές «Corcovado», τον οποίο μπορεί να προμηθευτεί κάποιος μέσω του evrika.gr. Ένα καφές απόλυτα οικονομικός καθώς μπορείτε να απολαύσετε με μόλις 12,90 ευρώ για πενήντα κάψουλες.
Όσον αφορά τη σχέση ποιότητας τιμής είναι εξαιρετική καθώς πρόκειται για τη συνύπαρξη των δύο πιο διάσημων ειδών καφέ –Arabica και Robusta- που ο αρμονικός συνδυασμός τους είναι πλέον κάτι εύκολο καθώς μπορεί να εξασφαλιστεί με την επιλογή του καφέ «Corcovado» και συγκεκριμένα τις κάψουλες espresso. O υψηλής ποιότητας Robusta Κολομβίας σε ποσοστό 70% μαζί με τον Arabica από την Κένυα σε ποσοστό 30% δίνουν για κάποιους το ιδανικό αποτέλεσμα, έναν espresso με έντονη γεύση και φίνο άρωμα. O καφές Arabica είναι υπεύθυνος για τον τέλειο συνδυασμό οξύτητας και πικράδας και ο Robusta για την τέλεια κρέμα, στοιχεία απαραίτητα έτσι ώστε ο espresso να αποτελεί στιγμή καθημερινής απόλαυσης. Το χρώμα του, αποτελεί την πρώτη ένδειξη ότι έχετε φτιάξει τον ιδανικό καφέ. Μια απόχρωση, συνδυασμός και αυτή, ανάμεσα σε καφέ και χρυσαφί. Η θέα του πάχους τριών έως τεσσάρων χιλιοστών αφρού προϊδεάζει για την γεύση του αυθεντικού espresso και αποτελεί την καλύτερη ένδειξη ότι μπροστά σας έχετε ένα εξαιρετικό καφέ και απόλυτα οικονομικό με μόλις 12,90 ευρώ για πενήντα κάψουλες μέσω του evrika.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση