GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Europol είχε προειδοποιήσει για “χτύπημα” μέσα στα Χριστούγεννα

Τρεις ημέρες μετά το μακελειό σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Europol είχε προειδοποιήσει από τις...


Τρεις ημέρες μετά το μακελειό σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Europol είχε προειδοποιήσει από τις αρχές Δεκεμβρίου για επιθέσεις στην Ευρώπη, κατά την περίοδο των εορτών.
Όπως ανέφερε ελληνική πηγή των αστυνομικών δυνάμεων στο πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, υπήρχε ανησυχία για νέα τρομοκρατικά «χτυπήματα» σε Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο και άλλες χώρες της Ευρώπης κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
«Η προειδοποίηση εστάλη αρχές Δεκεμβρίου. Γαλλία, Γερμανία, Βρυξέλλες και χώρες της Βόρειας Ευρώπης ήταν ανάμεσα στις χώρες που κατονομάστηκαν. Η Europol ανέφερε πως οι επιθέσεις θα μπορούσαν να σημειωθούν κατά τους εορτασμούς Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς», ανέφερε η πηγή στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση