GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζίτζι Χαντίντ και Αλεξάντερ Μακουήν πρώτοι στα Fashion Awards 2016

Η Αμερικανίδα Τζίτζι Χαντίντ ανακηρύχθηκε Διεθνές Μοντέλο της xρονιάς και ο σχεδιαστής Αλεξάντερ Μακ Κουίν αναδείχθηκε η καλύτερη βρετα...


Η Αμερικανίδα Τζίτζι Χαντίντ ανακηρύχθηκε Διεθνές Μοντέλο της xρονιάς και ο σχεδιαστής Αλεξάντερ Μακ Κουίν αναδείχθηκε η καλύτερη βρετανική φίρμα του 2016 στην τελετή απονομής των βραβείων μόδας Fashion Awards 2016 χθες βράδυ στο Λονδίνο.
Μεγάλοι σχεδιαστές, μοντέλα και διάσημοι λάτρεις της μόδας αψήφησαν το τσουχτερό κρύο στο Λονδίνο για να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί στο Royal Albert Hall.
Η 21 ετών Χαντίντ επικράτησε της νεότερης αδελφής της Μπέλα και των συναδέλφων της, μοντέλων Κένταλ Τζένερ, Adwoa Aboah και Λινέισι Μοντέρο για το Βραβείο Top Modelling.
Ο Alexandrer McQueen ανακηρύχθηκε η καλύτερη βρετανική εταιρία, ενώ η Gucci απέσπασε τα βραβεία του international business leader και internationαl accessories designer, για την επιχειρηματικότητα και τον σχεδιασμό ειδών αξεσουάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση