GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενδεχόμενη πτώχευση στη Football League!

Χωρίς απαρτία και συνεπώς χωρίς την ανάδειξη νέου B' αντιπροέδρου ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League. Η διορ...


Χωρίς απαρτία και συνεπώς χωρίς την ανάδειξη νέου B' αντιπροέδρου ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League.
Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε νέα σύγκλιση συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθούν καθοριστικά για το μέλλον της κατηγορίας δεδομένα. Ένα από τα σενάρια που θα συζητηθεί είναι η ακραία περίπτωση κήρυξης πτώχευσης.
Επιπλέον, αποφασίστηκε η ανάθεση διεξαγωγής πλήρους διαχειριστικού ελέγχου σε ομάδα ορκωτών λογιστών, προκειμένου να διαπιστωθεί το χρέος που βαραίνει την κατηγορία.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Football League:
«Μετά την σημερινή συνεδρίαση της Football League, ανακοινώνονται τα εξής:
-Επειδή δεν υπήρχε απαρτία ιδιοκτητών ΠΑΕ, θα οριστεί μέσα στις επόμενες ημέρες νέα συνεδρίαση του ΔΣ με θέμα ενδεχόμενη πτώχευση της Football League.
-Επίσης, εξετάστηκαν σενάρια εξυγίανσης και αποφασίστηκε η ανάθεση σε εξειδικευμένη πολυεθνική εταιρία και γραφείο ορκωτών λογιστών της διεξαγωγής πλήρους διαχειριστικού ελέγχου για την Football League.
-Τέλος, ανατέθηκε σε εξειδικευμένο γραφείο η αντιμετώπιση της φορολογικής εκκρεμότητας της Football League για τις περιόδους 2005-2006, 2006-2007».
Πηγή: sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση