GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζιχαντιστές του ISIS σχεδίαζαν τρομοκρατικό χτύπημα στη Μόσχα

Οι ρωσικές υπηρεσίες Πληροφοριών (FSB) κρατούν μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης που συνδέεται με το Ισλαμικό Κράτος και σχεδίαζε σειρά επιθ...


Οι ρωσικές υπηρεσίες Πληροφοριών (FSB) κρατούν μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης που συνδέεται με το Ισλαμικό Κράτος και σχεδίαζε σειρά επιθέσεων στη Μόσχα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA.
Το FSB ανακοίνωσε ότι η ομάδα ενεργούσε υπό τις εντολές διοικητή του Ισλαμικού Κράτους στην Τουρκία. Η ομάδα, στην οποία συμμετείχαν πολίτες του Μόλδοβα και του Τατζικιστάν, κατείχε όπλα και εκρηκτικές ύλες, σύμφωνα με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.
«Τέσσερα μέλη τρομοκραιτκής οργάνωσης συνελήφθησαν», αναφέρεται στην ανακοίνωση του FSB , έπειτα από επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στον νότιο τομέα της ρωσικής πρωτεύουσας.
«Η ομάδα σχεδίαζε σειρά μεγάλων τρομοκρατικών επιθέσεων στη Μόσχα με τη χρήση ισχυρών αυτοσχέδιων εκρηκτικών υλών...υπό τις απευθείας εντολές του απεσταλμένου της τρμοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στην Τουρκία», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση