GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός σε τροχαίο ο προϊστάμενος της Εφορίας Kέρκυρας

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί στην εθνική οδό Κέρκυρας -Παλαιοκαστρίτσας, όταν 61χρονος μοτοσικλετιστής προσέκρουσε πάνω σε σταθμε...


Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί στην εθνική οδό Κέρκυρας -Παλαιοκαστρίτσας, όταν 61χρονος μοτοσικλετιστής προσέκρουσε πάνω σε σταθμευμένο αστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κέρκυρας. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 61χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας, ο οποίος διακομίστηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όταν το αστικό που εκτελούσε δρομολόγιο στάθμευσε, προκειμένου να παραλάβει επιβάτες, στη στάση «Μαγαζάκι», του Αστικού ΚΤΕΛ, στο 4ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Κέρκυρας- Παλαιοκαστρίτσας, ο οδηγός της μοτοσικλέτας το αντιλήφθηκε τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω του και να χάσει τη ζωή του.

Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για τον 61χρονο προϊστάμενο της Εφορίας της Κέρκυρας. Η τροχαία Κέρκυρας διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ ο οδηγός του αστικού λεωφορείου κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση