GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kαι τον Ανσαριφάρντ κυνηγάει ο Ολυμπιακός

Μόνος φαίνεται πως έχει μείνει ο Ολυμπιακός, στο παιχνίδι της απόκτησης του Καρίμ Ανσαριφάρντ από τον Πανιώνιο, αφού ΑΕΚ, Παναθηναϊκό...


Μόνος φαίνεται πως έχει μείνει ο Ολυμπιακός, στο παιχνίδι της απόκτησης του Καρίμ Ανσαριφάρντ από τον Πανιώνιο, αφού ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν αποσύρει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη. 

O Ιρανός είναι πιθανότατο να φορέσει την φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδος, παρόλο που η περίπτωση του κολλάει προς το παρόν. 

Το πρόβλημα που έχει καθυστερήσει την μεταγραφή είναι οι υψηλές απαιτήσεις που προβάλλει ο μάνατζερ του παίκτη, αλλά το θέμα θα κλείσει σύντομα αφού οι σκόπελοι δεν δείχνουν ικανοί να χαλάσουν την μεταγραφή. 
Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό περιμένουν για το θέμα του Ιντέγε, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι έτοιμοι να εξετάσουν πιθανές προτάσεις που μπορεί να έρθουν. Ο Ιντέγε είχε πέρσι πρόταση 15 εκατ. από την Κίνα, η οποία απορρίφθηκε από τον Ολυμπιακό, αλλά φέτος είναι διαφορετικά τα δεδομένα, αφού δύσκολα θα πουν όχι σε μία αντίστοιχη οι πρωταθλητές Ελλάδας, αν και εφόσον έρθει. Πάντως, το ιδανικό για τον Πάουλο Μπέντο θα ήταν να μείνει ο παίκτης ως το καλοκαίρι. 

Όσον αφορά το θέμα του στόπερ, πρέπει να θεωρείται σίγουρη η προσθήκη, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός μένει μόνο με τους Μποτία, Βιάνα και Ρέτσο, λόγο της αποχώρησης Σιόβα και του Κόπα Άφρικα που θα πάρουν μέρος οι Ντα Κόστα και Ρομαό. Πάντα παραμένει ανοιχτό του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθεί παράλληλα και πρωτοκλασάτος στόπερ. 

Δρομολογημένες για το καλοκαίρι είναι οι υποθέσεις των Σιώπη και Ρισβάνη, που θα φορέσουν τα ερυθρόλευκα όπως όλα δείχνουν στο τέλος της σεζόν. 

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση