GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑΤΙ καταρρέουν οι lifestyle εκπομπές του Σαββατοκύριακου...

Τρεις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές συναγωνίζονται για το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, καμία όμως δεν πείθε...

Τρεις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές συναγωνίζονται για το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, καμία όμως δεν πείθει πλέον τους τηλεθεατές. ΑΝΤ1, Alpha και Epsilon έχουν ποντάρει στο λεγόμενο lifestyle,  για το τέλος της εβδομάδας, τα νούμερα όμως της τηλεθέασης δείχνουν πως  τα φορμάτ αυτά είναι ξεπερασμένα και αφήνουν τους τηλεθεατές παγερά αδιάφορους.


Η Μαρία Μπεκατώρου με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μετακινήθηκαν κακήν  κακώς από τη μεσημεριανή ζώνη και πάλι στο πρωινό, προκειμένου να σωθεί η εκπομπή. Τα νούμερα είναι σαφώς βελτιωμένα, παραμένουν ωστόσο ιδιαίτερα χαμηλά. Έτσι το ΣΟΥΚΟΥ, του ΑΝΤ1, σημείωσε το Σάββατο τηλεθέαση 12,6% στο σύνολο, με το ποσοστό στα νεανικά κοινά να καταποντίζεται στο 7,7%.

Αντίστοιχα χλιαρή ανταπόκριση από το κοινό έχει - όπως και την περσινή χρονιά άλλωστε - και η εκπομπή του Alpha με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Το Σάββατο, το πρωινό του καναλιού  "Σπίτι μου σπιτάκι μου" κατέγραψε 10.4% στο σύνολο και 9,5% στο νεανικό κοινό.

Τέλος, η επιστροφή της Ναταλίας Γερμανού στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου του Epsilon δεν είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση. Η εκπομπή παραμένει καθηλωμένη σε μονοψήφια ποσοστά τόσο στο σύνολό, όσο και στις ηλικίες 15-44. Το "Επιτέλους Σαββατοκύριακο" κατέγραψε λοιπόν το Σάββατο 6,4% στο γενικό σύνολο και 5,9% στα νεανικά κοινά.

Το παιδικό πρόγραμμα που προβάλλεται την ίδια ώρα στο STAR κάνει "θραύση",

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση