GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκινά η τεράστια ρόδα στο Σύνταγμα: Η Αθήνα απέκτησε London Eye!

Η ζωή είναι ρόδα που γυρίζει, όπως αυτή που στήθηκε στο κέντρο της Αθήνας για όλους τους Αθηναίους και τους επισκέπτες. Στο πλαίσιο τ...


Η ζωή είναι ρόδα που γυρίζει, όπως αυτή που στήθηκε στο κέντρο της Αθήνας για όλους τους Αθηναίους και τους επισκέπτες. Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, ο Δήμος τοποθέτησε μια τεράστια ρόδα που θυμίζει το London Eye του Λονδίνου. 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του athina984, ύψος της ρόδας φθάνει τα 40 μέτρα, ενώ για τις ημέρες των γιορτών και μέχρι τα Θεοφάνεια η είσοδος θα είναι δωρεάν. Η ρόδα θα παραμείνει στην πλατεία και μετά τις γιορτές και όποιος θα θέλει μετά τις 6 Ιανουαρίου να απολαύσει τη θέα από τη ρόδα στο Σύνταγμα θα πρέπει να καταβάλλει ένα μικρό αντίτιμο.

Η ρόδα, πρόκειται για μια συνεργασία του δήμου της Αθήνας με ιδιωτική εταιρεία, αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία την Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση