GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τσίπρας για τον Καμμένo: Νόμιζα ότι ήταν μπούλης αλλά τελικά είναι ένας λαϊκός άνθρωπος - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας από τη Νίσυρο αποκάλυψε ότι είχε επισκεφθεί το νησί όταν ήταν φοιτητής καθώς και ότι εκεί είχε τ...


Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας από τη Νίσυρο αποκάλυψε ότι είχε επισκεφθεί το νησί όταν ήταν φοιτητής καθώς και ότι εκεί είχε την πρώτη συνάντησή του με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.
«Είχα ξανάρθει στο νησί σας ως φοιτητής θυμάμαι τότε, με μια σκηνή και ένα sleeping bag» σημείωσε στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Τσίπρας.
«Kαι θέλω να σας εκμυστηρευτώ ότι σε εκείνες τις διακοπές- δεν θα το ξέρει ο κ. Καμμένος- αλλά ήταν η πρώτη φορά που τον συνάντησα» συνέχισε ο Πρωθυπουργός.
«Ο Πάνος ήταν ένας πολιτευτής της Δεξιάς, εγώ ήμουν από μικρός στον χώρο της Αριστεράς, είχα την αίσθηση ότι είναι ένας… μπούλης. Ένα παιδί, μιας πλούσιας οικογένειας. Και μου έκανε εξαιρετική εντύπωση το γεγονός ότι ήταν ένας πραγματικά λαϊκός άνθρωπος, ζεστός» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.
Ο κ. Καμμένος χαμογέλασε ακούγοντας το αστείο του Πρωθυπουργού.
Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση