GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του Γιώργου Παπανδρέου στον Καμμένο

Σκληρή ανακοίνωση κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου εξέδωσε το ΚΙΔΗΣΟ προαναγγέλλοντας ότι ο επικεφαλής του, Γιώργος Παπ...


Σκληρή ανακοίνωση κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου εξέδωσε το ΚΙΔΗΣΟ προαναγγέλλοντας ότι ο επικεφαλής του, Γιώργος Παπανδρέου θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του.
Αφορμή αποτέλεσαν τα όσα είπε ο κ. Καμμένος στη συνέντευξή του στον Γιώργο Τράγκα στον Realfm 97,8.
Η ανακοίνωση του Κινήματος:
«Ο δύο φορές καταδικασθείς για συκοφαντία, Υπουργός Εθνικής Άμυνας, μέλος της γνωστής παρέας των αριστεροδεξιών καραμανλικών αποχρώσεων, ακροδεξιός και τραμπούκος τύπου "καρφίτσας" ο ίδιος, συνοδοιπόρος της Χρυσής Αυγής, ξεπέρασε σήμερα και τον χειρότερο εαυτό του.
Με ψεύδη, επικλήσεις συναντήσεων που ουδέποτε έγιναν και σενάρια συνωμοσίας, που δεν μπορεί να ανεχτεί και ο πιο αρρωστημένος εγκέφαλος, επιχείρησε για ακόμη μία φορά, να ξαναγράψει την ιστορία, παρουσιάζοντας μια φαντασιακή πραγματικότητα, στη θέση μιας τραγικής και καταστροφικής για τη χώρα πραγματικότητας, που διαμόρφωσαν οι κυβερνήσεις που υπηρέτησε και συνεχίζει να υπηρετεί.
Ο κ. Καμμένος, είναι προφανές ότι επιχειρεί να κατασκευάσει εξιλαστήρια θύματα, προκειμένου να αποκρύψει τις ευθύνες των πραγματικών ενόχων και τις δικές του προσωπικά, για την καταστροφή της χώρας. Τις ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή: τον εκτροχιασμό του ελλείμματος που μόνο για το 2009 έφτασε τα 36 δισ. Ευρώ,  τον υπερδιπλασιασμό του χρέους που με σπατάλη και ανομία ξεπέρασε τα 300 δισ. Ευρώ, όπως και την συγκάλυψη του εκτροχιασμού αυτών των μεγεθών με "απάτη", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η σχετική Έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Όλα αυτά επιχειρεί ο κ. Καμμένος να αποκρύψει και να αποπροσανατολίσει τους Έλληνες προς άλλες κατευθύνσεις, αποσιωπώντας παράλληλα έτσι, ότι συνεχίζουν με τις επιλογές τους να παράγουν νέα βάρη για τους πολίτες.
Και μαζί, επιχειρεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την απαράδεκτη συνύπαρξή του με Χρυσαυγίτες, στα χώματα του πιο προκεχωρημένου Ελληνικού νησιού, για το οποίο ο ίδιος αποτελεί απειλή, με την πολιτική του και τα όσα ακατανόητα εκστομίζει.
Ο κ. Καμμένος μετέρχεται συνειδητά την πολιτική απάτη και την κοινή συκοφαντία, γι' αυτό και θα κληθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης να αποδείξει τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς του.
Ο κ. Τσίπρας, οι συν αυτώ δήθεν αριστεροί, οι σύντροφοι της ΑΥΓΗΣ, ας τον χαίρονται».
Να σημειώσουμε ότι το πρωί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλώντας στον Real Fm 97,8 δήλωσε ότι «ο Βαρουφάκης απεδείχθη στο τέλος, και εκείνη τη νύχτα στις Βρυξέλλες, ότι ήταν  με τη μεριά του Σόιμπλε και του Τόμσεν».
«Όταν μας είπε ότι θα αποδεχτεί το σχέδιο Σόιμπλε και ο Πρωθυπουργός αποφάσισε να τον απομακρύνει και με παρέμβαση των ΗΠΑ, του Προέδρου Ομπάμα και του Προέδρου Ολάντ κατατέθηκε η δική μας πρόταση και μπήκαμε σε αυτόν τον συμβιβασμό, που πήραμε την έγκριση του ελληνικού λαού τον Σεπτέμβριο ήταν καθοριστικό το ποιοι ήταν με ποια πλευρά» σημείωσε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε: «Υπήρξε παρέμβαση του Προέδρου Ομπάμα με τον Πρωθυπουργό και του Προέδρου Ολάντ εν συνεχεία και έτσι προχώρησε η ανατροπή του σχεδίου Σόιμπλε. Ο Βαρουφάκης δεν μπορώ να πω ότι το έκανε αυτό γιατί ήταν μέλος μίας συμμορίας».
«Ο Τόμσεν και ο Σόιμπλε ήταν μία ομάδα από την αρχή και παραμένουν ομάδα. Βρήκαν Έλληνες συνεργούς, πρώτα τον Γιώργο Παπανδρέου με τη συγκεκριμένη πολιτική την οποία άσκησε και την παραποίηση των στατιστικών στοιχείων για να οδηγήσει τη χώρα εκεί που την οδήγησε. Και βεβαίως οι μεγάλοι κερδοσκόποι οι οποίοι κέρδισαν. Το βράδυ στις Κάννες, ο Σόρος κέρδισε πολλά δισεκατομμύρια, από τη σχέση ευρώ με δολάριο. Αυτοί οι κερδοσκόποι που πόνταραν στην πτώχευση της χώρας μας είναι αυτοί που συνεχίζουν να χρησιμοποιούν σαν πυροκροτητές τα κράτη για να βγάζουν χρήματα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

3 σχόλια

  1. ΑΓΩΓΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
    1.**Καταδίκη 100 000 ευρώ στον Καμμένο για τα CDS
    ============================
    Το δικαστήριο έκρινε (Αρ. Απ. 2284/2014) ότι δεν προέκυψε καμία τέτοια συναλλαγή της εταιρείας της κ. Ξαφά JJ Partners η οποία είχε προσφύγει εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων , αποκαλούμενου και ως «Ανέμου απελευθέρωσης από τα δεσμά του Μνημονίου» από φίλια σε αυτόν ΜΜΕ καταδικάζοντάς τον σε χρηματική ποινή 100.000 ευρώ.
    Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει ο Πάνος Καμμένος αφού σήμερα εκδόθηκε καταδικαστική απόφαση εις βάρος του από το Πολυμελές Πρωτοδικείο για τα όσα υποστήριζε περί εμπλοκής της Μ. Ξαφά σε κερδοσκοπικά παιχνίδια με τα CDS εις βάρος του Δημοσίου την περίοδο ένταξης της Ελλάδας στο Μνημόνιο.
    Ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί του.
    100.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ –ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ
    Καταπέλτης κατά Καμμένου είναι η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση των CDS.Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών χαρακτηρίζει «ψευδείς και συκοφαντικούς» στους ισχυρισμούς του πρόεδρου των ΑΝΕΛ και τότε βουλευτή της ΝΔ, Πάνου Καμμένου για τα περίφημα CDS και την εμπλοκή σε αυτή την «κερδοσκοπική διαδικασία προσώπων που παραπέμπουν στο περιβάλλον του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και τον αδελφό του Ανδρίκο».
    Παράλληλα, καταδικάζει τον Πάνο Καμμένο σε αποζημίωση 100.000 ευρώ για ηθική βλάβη που προκάλεσε στην εταιρία, ισχυριζόμενος πως αυτή αγόρασε τα «γυμνά» ασφάλιστρα δανειστικού κινδύνου (CDS) με βάση αναφοράς τα ελληνικά ομόλογα που πούλησε στο τέλος του 2009 το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
    Σύμφωνα με την απόφαση – καταπέλτη οι ισχυρισμοί του εναγόμενου δεν αποδείχτηκαν αληθείς αλλά ψευδείς, καθώς ο εναγόμενος δεν ανταποκρίθηκε στο βάρος των αποδείξεων. Δεν προσκόμισε ουδεμία συναλλαγή της ενάγουσας σε CDS επί ελληνικών ομολόγων και ουδένα κωδικό αυτής στον διεθνή οργανισμό ISDA, κάτι που αποδεικνύει το ψευδές των καταγγελιών.
    Οι δικαστές έκριναν επίσης, πως κάθε φορά που ο κ. Καμμένος θα επαναλαμβάνει τους ίδιους ισχυρισμούς που κρίθηκαν συκοφαντικοί θα πληρώνει πρόστιμο 500 ευρώ και του επιδίκασαν τα δικαστικά έξοδα 12.500 ευρώ.
    2.**Καταδίκη 30. 000 ευρώ στον Καμμένο για τα CDS
    =====================================
    για συκοφαντική δυσφήμηση του Ανδρέα Α.Παπανδρέου.
    Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναγκάστηκε να πληρώσει πρόστιμο 30.000 ευρώ. Επίσης, του απαγορεύτηκε να αναφέρεται στο όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου, και κάθε φορά που θα παραβιάζει την εντολή και θα αναφέρεται σε αυτό θα πληρώνει 500 ευρώ πρόστιμο. Υπενθυμίζεται πως η κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον Ανδρεα Παπανδρέου έφτασε στα δικαστήρια, μετά την αγωγή που υπέβαλε ο τελευταίος σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΛ, με αφορμή τις καταγγελίες του για δήθεν εμπλοκή του Ανδρέα Παπανδρέου σε αγοραπωλησίες CDS.
    3. *Καταδίκη 10. 000 ευρώ στον Καμμένο
    Ταξίαρχος παίρνει αναδρομικά από τον Καμμένο! Κέρδισε αγωγή εναντίον του.17.10.2014
    “Μαϊμού εκπρόσωπο Τύπου του NATO”, είχε αποκαλέσει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τον Παναγιώτη Θεοδωρακίδη σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο Ταξίαρχος ε.α είχε θεωρήσει συκοφαντικά τα όσα είπε ο κ. Καμμένος και είχε προσφύγει με αγωγή στα δικαστήρια.
    Ο κ. Θεοδωρακίδης είχε δικαιωθεί πρωτόδικα και πριν λίγες μέρες εκδικάστηκε η έφεση που είχε κάνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Η απόφαση ήταν πάλι υπέρ του Ταξίαρχου. Σύμφωνα με την απόφαση ο κ. Καμμένος πρέπει να του πληρώσει 10.000 ευρώ ως αποζημίωση. Άρα ο Θεοδωρακίδης πήρε …αναδρομικά από τους ΑΝΕΛ!


    .
    N Βράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. *4. Καταδίκη συκοφάντη ΚαΜένου και πληρώνει 40.000 Ε στο Βορίδη.
    Έλα Πανάρα βγάλε ανακοίνωση να λες στα γίδια ότι κέρδισες!

    Ως συκοφαντικές έκρινε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών τις αιτιάσεις του Πάνου Καμμένου κατά του Μάκη Βορίδη για σχέση με μίζες σε προμήθεια υποβρυχίων.

    Το 2014 ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε υποστηρίξει σε τηλεοπτική εκπομπή ότι ο Μάκης Βορίδης, όπως και άλλοι βουλευτές της ΝΔ (Αδ. Γεωργιάδης, Κ. Πλεύρης) έχουν σχέση με την υπόθεση των μιζών για τα υποβρύχια και ότι πίεζαν τους Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο και Βαγγέλη Μεϊμαράκη μέσω των ερωτήσεών τους στη Βουλή.
    *5.Νέα αγωγή μάζεψε ο Καμμένος!
    ΠΑΝΑΡΑ ΠΕΣ "ΑΝΤΡΙΚΟΣ" ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ! Νέα αγωγή μάζεψε ο Καμμένο! Πάλι θα τρέχει στα δικαστήρια να τα μπαλώνει
    Σήμερα το πρωί στις 10.30 π.μ. ο εκδότης των εφημερίδων «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» και «Karfitsa», Νίκος Καραμανλής, συνοδευόμενος από τον νομικό σύμβουλο των εφημερίδων, κ. Αλέξη Κούγια, επισκέφθηκε την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κα Ευτέρπη Κουτζαμάνη, και κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. Πάνου Καμμένου.

    Η μήνυση κατετέθη προκειμένου να επισπευσθεί η άρση της ασυλίας του Πάνου Καμμένου για να οδηγηθεί η υπόθεση στο ακροατήριο.
    Σε δήλωσή του ο κ. Νίκος Καραμανλής προειδοποίησε ότι θα είναι αμείλικτος έναντι του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
    «Είναι η πρώτη φορά στην προσωπική και επαγγελματική σταδιοδρομία που που αναγκάζομαι να στραφώ στη Δικαιοσύνη για να με προστατεύσει από ένα πολιτικό πρόσωπο» τόνισε.
    Από την πλευρά του ο κ. Κούγιας επεσήμανε πως «πρώτη φορά στα 40 χρόνια που υπηρετεί την Δικαιοσύνη έχει αντιληφθεί τέτοια εγκληματική συμπεριφορά».Σημείωσε ακόμη ότι είναι αδιανόητο το γεγονός «ένας δημοσιογράφος να απευθύνει με ευπρεπή τρόπο μια ερώτηση σε αρχηγό πολιτικού κόμματος από τους νεότερους που θα έπρεπε να εκπέμπει και άλλο ήθος και ο κ. Καμμένος με προκλητικό τρόπο, αντί να απαντά στην ερώτηση, να συκοφαντεί έναν εκδότη εφημερίδος».

    *6. Νέα αγωγή μάζεψε ο Καμμένος!
    Αγωγή 10 εκ ευρώ κατέθεσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον Πάνο Καμμένο
    Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου το βράδυ του Σαββάτου από το βήμα της Βουλής κατέθεσε αγωγή εναντίον του η οποία ανέρχεται στα 10 εκ. ευρώ.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση …….

    Μετά τις συκοφαντικές δηλώσεις σχετικά με το πρόσωπό μου από τον Καμμένο στη Βουλή, προχωρώ σε κατάθεση αγωγής εναντίον του, ως οφείλω, προκειμένου να υπερασπιστώ την προσωπικότητα, την τιμή και υπόληψή μου.
    Το ποσό το οποίο θα ζητήσω θα ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Όχι για να γίνω πλουσιότερος αλλά.......

    για να εξαλειφθεί η δυνατότητα τόσο στον ίδιο τον Καμμένο όσο και στον οποιονδήποτε άλλο, να μετατρέπει το βήμα της Βουλής σε βήμα συκοφαντίας.

    Ο Μάκης Βορίδης προσέφυγε με αγωγή κατά του Πάνου Καμμένου και σήμερα, Παρασκευή, το δικαστήριο απεφάνθη ότι οι καταγγελίες Καμμένου ήταν ψευδείς εν γνώσει του. Επιδίκασε μάλιστα και 40.000 ευρώ ως αποζημίωση υπέρ του Μ. Βορίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από ότι καταλαβαίνω, πρέπει να μπούμε φυλακή, ως ελεύθεροι , τίμιοι κι ωραίοι. Όλα τα καθίκια είναι έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση