GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυγενάκης Μας κυβερνά μια πολιτική συμμορία του κ. Τσίπρα

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Λευτέρης Αυγενάκης μέσω του Realfm 97,8 και της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου. Ο γραμματέας Πολ...


Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Λευτέρης Αυγενάκης μέσω του Realfm 97,8 και της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου. Ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ έκανε λόγο για “ψευτομαγκιές” του κ. Τσίπρα, ενώ παράλληλα κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο ότι τζογάρουν στις πλάτες των Ελλήνων. «Κυβερνά μια πολιτική συμμορία του κ. Τσίπρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης.
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Ηρακλείου του κόμματος αξιωματικής αντιπολίτευσης απαντώντας στην ερώτηση πως πιστεύει ότι θα εξελιχθεί η διαπραγμάτευση και αν υπάρχει ανοικτό ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες είπε: «Καταρχήν να πούμε ότι ευχόμαστε και ελπίζουμε να ολοκληρωθεί σύντομα η αξιολόγηση για το καλό της χώρας. Η διαπραγμάτευση “σέρνεται” για άλλη μια φορά, κάτι που το έχουμε συνηθίσει πλέον, όμως αυτή η συνήθεια είναι κακή γιατί δημιουργεί βάρη, επιπλέον απαιτήσεις, χάνουμε χρήματα δηλαδή τα οποία θα αναζητηθούν στη συνέχεια επιβαρύνουν επιπλέον τους Έλληνες πολίτες. Γι’ αυτό το λόγο η κυβέρνηση πρέπει να σοβαρευτεί και να καταλάβει ότι βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι. Πρέπει να πάρει γενναίες αποφάσεις. Αν δεν μπορεί, που δεν μπορεί, αν δεν έχει την ικανότητα, που δεν έχει την ικανότητα, να προχωρήσει ταχύτατα σε εκλογές ή να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις, πράγμα το οποίο δεν το αντέχει το dna του κ. Τσίπρα και των συνεργατών του».
Ο κ. Αυγενάκης πρόσθεσε: «Αυτές οι ψευτομαγκιές του κ. Τσίπρα, από τη μια κάνουμε τους “άγριους” με το ΔΝΤ και τους δανειστές, εσωτερικά, για να ικανοποιήσουμε το αριστερό ακροατήριο ή για να επανασυνδεθούμε, για να ταυτιστεί με το αριστερό ακροατήριο το οποίο το έχει χάσει όπως φαίνεται, αλλά απ’ έξω είναι στη λογική του “yes men”, νομίζω ότι το έχουμε ξαναδεί το έργο, δεν πείθει κανέναν. Είναι ώρα να καταλάβει ο ελληνικός λαός ότι ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος τζογάρουν στην πλάτη των Ελλήνων πολιτών. Πιστεύω ακράδαντα και όσο περνάει ο καιρός το πιστεύω ακόμη πιο βαθιά, μας κυβερνά μια συμμορία. Μια συμμορία του κ. Τσίπρα».
Στην επισήμανση ότι πρόκειται για έναν πολύ “βαρύ” χαρακτηρισμό ο κ. Αυγενάκης είπε: «Μας κυβερνά μια πολιτική συμμορία του κ. Τσίπρα. Ένας Πρωθυπουργός ο οποίος λειτουργεί με κανέναν κανόνα ηθικής και φυσικά μία τυχοδιωκτική νοοτροπία».
Ακούστε το ηχητικό:

Δείτε επίσης:

Σκουρλέτης στον Realfm 97,8: Ούτε εκλογές ούτε νέα μέτρα

Ο Βρούτσης για το αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο της Realnews

ΝΔ: Ο πολιτικός – σύμβολο της διαπλοκής επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς επανήλθε

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση