GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος: Δεν θα είναι λύση η αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ

Μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανέφερε ότι δεν θα είναι λύση μία αυτοδύναμη κυβέρνηση της ...


Μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανέφερε ότι δεν θα είναι λύση μία αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές, καθώς, όπως είπε, κανείς δε μπορεί μόνος του.
«Πρέπει τα αποτελέσματα των εκλογών να είναι τέτοια ώστε να μην μπορεί κανείς να αρνηθεί. Διότι το πρόγραμμα της νέας κυβέρνησης θα είναι κατ΄ανάγκην η δική μας εθνική στρατηγική, για την οποία φτύσαμε αίμα και έχουμε καταβάλει τεράστιο κόστος και έγινε αποδέκτη στη συνέχεια από τη ΝΔ, από το ΛΑΟΣ, τη ΔΗΜΑΡ και εν τέλει μέσα από ψέματα αυταπάτες, απάτες και βλάβες της οικονομίας κι από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, γιατί δεν υπάρχει άλλη στρατηγική που να σώζει τη χώρα, οι άλλες είναι καταστροφικές», τόνισε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, για να προσθέσει:
«Χωρίς να θεωρηθεί αυτό αλαζονικό για τη Δημοκρατική Παράταξη είμαστε οι διαμορφωτές και οι εγγυητές μιας στρατηγικής που κατά αποτέλεσμα θα ακολουθήσει η επόμενη κυβέρνηση» και συνέχισε ο πρώην υπουργός:
«Δεν θα είναι λύση η αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Είναι ιστορικά ανεξήγητη, διότι η ΝΔ έχει τεράστιες ευθύνες για την περίοδο 2004-2009, αλλά και γιατί κανείς δε μπορεί μόνος του. Πρέπει να είναι οι δημοκρατικές ευρωπαϊκές δυνάμεις μαζί. Αλλά, κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει και μάλιστα εν προκειμένω ο ΣΥΡΙΖΑ, ιδίως όταν ηττηθεί και πάει στα κανονικά του μεγέθη και όχι στα επίπλαστα της αντιμνημονιακής ευφορίας».
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση