GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Reuters: Ελεύθεροι οι όμηροι στην Ιορδανία - Έφοδος των δυνάμεων ασφαλείας στο μεσαιωνικό κάστρο

Έφοδο στο μεσαιωνικό κάστρο στην πόλη Καράκ της Ιορδανίας, στο οποίο είχαν οχυρωθεί για ώρες οι ένοπλοι που προηγουμένως είχαν πραγματοπο...


Έφοδο στο μεσαιωνικό κάστρο στην πόλη Καράκ της Ιορδανίας, στο οποίο είχαν οχυρωθεί για ώρες οι ένοπλοι που προηγουμένως είχαν πραγματοποιήσει μπαράζ αιματηρών επιθέσεων, πραγματοποίησαν οι δυνάμεις ασφαλείας της χώρας, ενώ το πρακτορείο Reuters αναφέρει ότι οι τουρίστες που κρατούνταν όμηροι απελευθερώθηκαν. Αξιωματούχος έκανε γνωστό ότι «η επιχείρηση φτάνει στο τέλος της».

Τουλάχιστον 9 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους (μία Καναδή, τρεις ακόμη απλοί πολίτες και πέντε αστυνομικοί) από την ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα στους ενόπλους και τις δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ τουλάχιστον 29 ακόμη τραυματίστηκαν.

«Οι δυνάμεις ασφαλείας βρίσκονται στο τελικό στάδιο για την εξάλειψη των δραστών. Θα τους αντιμετωπίσουμε και θα τους εξοντώσουμε», ανέφερε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης και υπουργός Μοχάμεντ Αλ Μομάνι.   

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση