GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Save the date: Τον Μάιο ο γάμος της Πίπα Μίντλετον

Ύστερα από έντονες παρασκηνιακές πιέσεις του Μπάκιγχαμ και εκατοντάδες εξώφυλλα στα ταμπλόιντ,  τα πιο διάσημα βρετανικά οπίσθια παντρε...


Ύστερα από έντονες παρασκηνιακές πιέσεις του Μπάκιγχαμ και εκατοντάδες εξώφυλλα στα ταμπλόιντ,  τα πιο διάσημα βρετανικά οπίσθια παντρεύονται (όχι μεταξύ τους). Έξι χρόνια μετά τον διασημότερο πριγκιπικό γάμο (μετά της Νταϊάνα), της Κέητ και του Ουίλιαμ, ήρθε η σειρά της μικρότερης αδερφής.
Η Πίππα Μίντλετον, ύστερα από σχεδόν δύο χρόνια σχέσης και πρόσφατο αρραβώνα με τον 41χρονο ζάμπλουτο σύντροφό της, αποφάσισε να ακούσει τις συμβουλές της Δουκίσσης αδερφή της, Κέητ και να παντρευτεί.

Βέτο στην Πίππα από τη Δούκισσα: "Η πάνε καλύτερα οι δουλειές σου ή παντρεύεσαι" 

Έτσι, σύμφωνα με το Us Weekly και άλλα ξένα μέσα, Πίππα Μίντλετον και Τζέημς Μάθιους θα παντρευτούν στις 20 Μαΐου του 2017. (Ο γάμος του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κάθριν Μίντλετον έγινε στις 29 Απριλίου του 2011)
Ο γάμος θα γίνει στην εκκλησία St Mark’s Englefield στο Berkshire και η δεξίωση στον κήπο του πατρικού της νύφης, στο Bucklebury.
Το ζευγάρι μάλιστα φαίνεται πως έχει ήδη στείλει προσκλήσεις στους καλεσμένους του.
Τα δύο ανίψια της Πίππα πιθανότατα θα είναι παρανυφάκια αλλά η αδερφή της, Κέητ Μίντλετον, δεν θα έχει κάποιο ρόλο στην τελετή, για να μην κλέψει τη δόξα από την νύφη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση