GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

SOS από τη βρετανική αστυνομία για τις συνέπειες του Brexit

Η Βρετανία μετά το Brexit, θα μπορούσε να προσελκύσει περισσότερους ξένους εγκληματίες, ανέφερε σε συνέντευξή του στην Guardian, ένας υ...


Η Βρετανία μετά το Brexit, θα μπορούσε να προσελκύσει περισσότερους ξένους εγκληματίες, ανέφερε σε συνέντευξή του στην Guardian, ένας υψηλόβαθμος αξιωματικός της βρετανικής αστυνομίας.
Ο αστυνομικός διευθυντής της Northumbria, Στιβ Άσμαν, απέρριψε το επιχείρημα πολλών υποστηρικτών του Brexit, ότι η αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα οδηγούσε σε μείωση των ξένων εγκληματιών που δρουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Πρόσθεσε επίσης, ότι θα ανησυχούσε πολύ αν το Brexit θα σήμαινε ότι η βρετανική αστυνομία δε θα μπορούσε πια να υποβάλει αιτήσεις για Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης ή να έχει πρόσβαση στα συστήματα επιτήρησης και ανταλλαγής πληροφοριών από τις υπόλοιπες αστυνομίες της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση