GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάρι Φίσερ: Πέθανε η πριγκίπισσα Λέια του Star Wars

Πέθανε η Αμερικανίδα ηθοποιός Κάρι Φίσερ, που έγινε παγκοσμίως γνωστή ως πριγκίπισσα Λέια στη σειρά ταινιών επιστημονικής φαντασίας &...


Πέθανε η Αμερικανίδα ηθοποιός Κάρι Φίσερ, που έγινε παγκοσμίως γνωστή ως πριγκίπισσα Λέια στη σειρά ταινιών επιστημονικής φαντασίας "Πόλεμος των Άστρων".

Την παραμονή των Χριστουγέννων και ενώ βρισκόταν στο αεροπλάνο που είχε απογειωθεί από το Λονδίνο προς Λος Άντζελες υπέστη σοβαρή καρδιακή προσβολή. Το πλήρωμα του αεροπλάνου της παρείχε τις πρώτες βοήθειες και μετά την προσγείωση του αεροπλάνου διακομίστηκε στο νοσοκομείο. 

"Με βαθύτατη λύπη, η Billie Lourd επιβεβαίωσε ότι η αγαπημένη της μητέρα, Carrie Fisher, πέθανε στις 8:55 σήμερα το πρωί (ώρα Λος Άντζελες)" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος της οικογένειας.

O αδελφός της, Τοντ Φίσερ, είχε δηλώσει στο περιοδικό The Hollywood Reporter ότι η ηθοποιός βγήκε από το τμήμα εκτάκτων περιστατικών και ότι η κατάστασή της έχει σταθεροποιηθεί, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Φίσερ γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου του 1956 στο Μπέβερλι Χιλς των Ηνωμένων Πολιτειών.  

Στην πολυετή της καριέρα πήρε μέρος σε πολλές ταινίες αλλά και τηλεοπτικές σειρές. Ήταν υποψήφια για τρία κινηματογραφικά βραβεία. 

Υπήρξε παντρεμένη με τον τραγουδοποιό και τραγουδιστή Paul Simon (Πολ Σάιμον) του γνωστού συγκροτήματος Simon & Garfunkel.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση