GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

SuccessConnect 2016 – Vienna με πρωταγωνιστή τον Niki Lauda

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο SuccessConnect 2016 – Vienna το οποίο οργανώθηκε από τη λύση SAP® SuccessFactors και είχε περήφανο...


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο SuccessConnect 2016 – Vienna το οποίο οργανώθηκε από τη λύση SAP® SuccessFactors και είχε περήφανο χορηγό την ΑΚΤ.
Η ΑΚΤ, ηγετική εταιρεία στις λύσεις διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού (HR), ήταν περήφανος χορηγός του SuccessConnect 2016 – Vienna, το οποίο οργανώθηκε από την SAP® SuccessFactors, την ηγετική σουίτα λύσεων για τη διαχείριση ανθρώπινου κεφαλαίου (Human Capital Management suite). Το συνέδριο έλαβε χώρα στο Messe Wien της Βιέννης στην Αυστρία, στις 28 και 29 του περασμένου μήνα.
Ένα μεγάλος αριθμός στελεχών, επαγγελματιών και άλλων ειδικών στον τομέα του HR κατέκλυσαν το συνέδριο για να ανταλλάξουν γνώσεις και εμπειρίες γύρω από τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην ψηφιακή οικονομία. Εξερεύνησαν εις βάθος το πως οι λειτουργίες Ανθρώπινου Δυναμικού των επιχειρήσεών τους μπορούν να μετατραπούν για να διασφαλίσουν ένα καθεστώς βιωσιμότητας και ανάπτυξης σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον που μετεξελίσσεται διαρκώς. Ένας από τους παρευρισκόμενους και κεντρικούς ομιλητές ήταν ο οδηγός της Formula 1 και τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Niki Lauda, ο οποίος μοιράστηκε με το κοινό χρήσιμα συμπεράσματα αναφορικά με το πόσο σημαντική είναι η ομαδική δουλειά, η παροχή κινήτρων και η επιτυχία.
Το συνέδριο επίσης συμπεριλάμβανε ομιλίες από διακεκριμένους επιχειρηματίες και στελέχη οι οποίοι μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους στη νέα ψηφιακή εποχή και τις στρατηγικές που ακολούθησαν για να προσαρμοστούν σε αυτή. Ένα από τα πιο σημαντικά συμπεράσματα αυτών των διεργασιών ήταν ότι οι οργανισμοί πλέον επιβάλλεται να επικεντρωθούν στη βελτίωση της εμπειρίας που έχουν μαζί εργοδότες και εργοδοτούμενοι και πώς αυτή η συνεργασία μπορεί να βελτιστοποιηθεί για να φέρει στο προσκήνιο μεγαλύτερα επιτεύγματα. Οι κύριες ομιλίες μεταδίδονταν σε ζωντανή σύνδεση από την ιστοσελίδα του συνεδρίου.
Λίγα λόγια για την AKT (Supernova) Greece & Cyprus
Η ΑΚΤ είναι ηγετική εταιρεία παγκοσμίως στον τομέα των λύσεων και υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού (HR) στο Cloud καθώς και πολυβραβευμένος Χρυσός Συνεργάτης της SAP. Προσφέρει τις υπηρεσίες της στους πελάτες της σε παγκόσμια κλίμακα μέσω ενός ισχυρού παγκόσμιου οικοδομήματος που όμως συνδυάζεται και με ισχυρή τοπική παρουσία σε όλες τις κύριες αγορές.
Η εταιρεία εμπλουτίζει τις διαθέσιμες HR Cloud τεχνολογίες με βέλτιστες πρακτικές του HR και ενδελεχή ειδίκευση στον κάθε τομέα με σκοπό την κατάκτηση των στόχων του κάθε πελάτη. Τα 100+ έργα SAP® SuccessFactors τα οποία έχουν ολοκληρωθεί σε περισσότερες από 100 χώρες είναι αδιάψευστος μάρτυρας στο κατά πόσον η ΑΚΤ μπορεί να προσφέρει αυτά που υπόσχεται.
Η AKT (Supernova) Greece & Cyprus είναι η τοπική παρουσία της ΑΚΤ στις αγορές της Κύπρου και της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση