GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί οι διαιτητές της Super League θα πηγαίνουν με βανάκια στα γήπεδα

Στο… στόχαστρο μπαίνουν οι μετακινήσεις των διαιτητών που πηγαίνουν στα γήπεδα με ταξί, καθώς το εξοδολόγιο (εκτός από τα αεροπορικά έξ...


Στο… στόχαστρο μπαίνουν οι μετακινήσεις των διαιτητών που πηγαίνουν στα γήπεδα με ταξί, καθώς το εξοδολόγιο (εκτός από τα αεροπορικά έξοδα) για κάθε χιλιόμετρο είναι κάτι λιγότερο από ένα ευρώ. Η Λίγκα ανακοίνωσε  "πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και υποβολής προσφορών για τη μεταφορά διαιτητών, βοηθών διαιτητών, του 4ου και των παρατηρητών διαιτησίας για τους αγώνες της Super League στον β' γύρο και στα play offs".
Πρόκειται περίπου για 132 παιχνίδια και όπως έλεγαν στον συνεταιρισμό, και 1000 ευρώ να εξοικονομηθούν από κάθε αγώνα, η μείωση του συνολικού ποσού κατά 132.000 ευρώ είναι αν μη τι άλλο σημαντική.
Στους όρους αναφέρεται ότι τα οχήματα θα πρέπει να έχουν την δυνατότητα να μετακινήσουν πέντε ενήλικες εκτός από τον οδηγό (βανάκια δηλαδή) από τις ΕΠΣ όπου ανήκουν ή από αεροδρόμια στο γήπεδο και επιστροφή, να έχουν πρώτη άδεια κυκλοφορίας 1/1/2006, να διαθέτουν κλιματισμό και στο ποσό της προσφοράς να έχουν συμπεριληφθεί όλα τα έξοδα (καύσιμα, διόδια κτλ). Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι τις 20/12 ώστε το νέο μέτρο να ξεκινήσει στον β' γύρο, στα μέσα Ιανουαρίου δηλαδή.
Στον συνεταιρισμό  διευκρίνιζαν τέλος, ότι η εξοικονόμηση χρημάτων δεν αφορά στις αμοιβές των διαιτητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση