GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To σακουλάκι στην τσέπη θα δώσει απαντήσεις για το θάνατο του Χρήστου

Για ανάλυση έστειλαν οι αρχές ένα σακουλάκι με σκόνη που βρέθηκε στην τσέπη του 15χρονου Χρήστου από τον Αλμυρό. Οι αξιωματικοί της Δ...


Για ανάλυση έστειλαν οι αρχές ένα σακουλάκι με σκόνη που βρέθηκε στην τσέπη του 15χρονου Χρήστου από τον Αλμυρό.

Οι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, που περιμένουν τα αποτελέσματα, έχουν συλλάβει έναν νεαρό αλλοδαπό, με τον οποίο φέρεται ότι είχε φιλικές σχέσεις το αδικοχαμένο αγόρι, και σήμερα θα τον οδηγήσουν στον ανακριτή, σύμφωνα με την Espresso.

«Αν δεν τους βρει η Αστυνομία, θα τους βρω εγώ! Πήγαινε στη σχολή για να γίνει θερμοϋδραυλικός και να ξεκινήσει δουλειά. Ηταν ένα καλό παιδί και τον παρέσυραν οι εγκληματίες, δυστυχώς» λέει ο πατέρας του 15χρονου Στέφανος και απειλεί θεούς και δαίμονες!

Όπως λέει, θα πάρει τον νόμο στα χέρια του. «Κάτι του έδωσαν! Το παιδί μου το είχαν “ποτίσει”. Αλίμονό τους αν πέσουν στα χέρια μου. Εγώ τους έχω ήδη καταδικάσει αυτούς τους ανθρώπους».

«Οι υπαίτιοι θα το πληρώσουν» είναι το μήνυμα που στέλνει και η αδελφή του Χρήστου σε μια συγκινητική ανάρτησή της μέσω facebook: «Ο Χρηστάκος μου, ο αδερφός μου, έφυγε μακριά. Για να είναι καλά… Σας ευχαριστώ πολύ όλους, να είστε καλά αλλά... Οι υπεύθυνοι θα το πληρώσουν και αυτοί που γνωρίζουν και δεν μιλάν δεν γλιτώνουν. Εχασα τον μικρό μου. Σεβαστείτε το σας παρακαλώ πολύ. Το λέω δημόσια γιατί είχε πολλούς φίλους το ψυχάκι μου. Σας παρακαλώ. Καλό παράδεισο, ζωή μου. Σ' αγαπώ, άγγελέ μου, να μας προσέχεις από εκεί ψηλά, ψυχή μου».

Σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο του Βόλου

Ανήμερα των Χριστουγέννων και της ονομαστικής εορτής του, ο μαθητής είχε διακομιστεί σε κωματώδη κατάσταση στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο. Κατά την εισαγωγή του στα επείγοντα δεν είχε σφυγμό και ούτε καν ανέπνεε.

Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή και του έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, με αποτέλεσμα να επανέλθει η καρδιά του. Ωστόσο, παρατηρήθηκε ενυδρίαση στα μάτια, που έδειχνε ότι υπήρχε πρόβλημα στον εγκέφαλο. Ο 15χρονος διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου η κατάστασή του ήταν σταθερή.

Ομως, υπέστη νέα ανακοπή, που φαίνεται ότι ήταν μοιραία, καθώς έγινε ξανά προσπάθεια ανάνηψης αλλά ο εγκέφαλός του δεν ανταποκρινόταν. Ο θάνατος του Χρήστου βύθισε στο πένθος τους συγγενείς και τους φίλους του, οι οποίοι ξέσπασαν εναντίον του νεαρού αλλοδαπού που βρισκόταν στο νοσοκομείο για να ενημερωθεί για την κατάσταση του Χρήστου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί λίγη ώρα αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση