GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα αιχμηρά tweets του Πάγκαλου για την κυβέρνηση

Με μια σειρά από αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο twitter o πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση επισημα...


Με μια σειρά από αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο twitter o πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση επισημαίνοντας ότι οι πολίτες που πηγαίνουν στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ταλαιπωρούνται τις ημέρες των εορτών στις ουρές και "περιμένουν πενταροδεκάρες".
Ο κ. Πάγκαλος ανέβασε στον λογαριασμό του φωτογραφίες από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και έγραψε:
«Ο Μαντούρο είναι ήδη εδώ. Η Τσιπρανελική λαοκρατία βασανίζει χριστουγεννιάτικα τους ιθαγενείς. 11πμ στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Μόλις μπεις σε αρπάζει η Λερναία Ύδρα. Εκατοντάδες πολίτες στην ουρά περιμένουν με αγωνία πενταροδεκάρες. Εξαθλίωση.»
«Εξουθενωμένοι υπάλληλοι, η αγωνία και η αθλιότητα κορυφώνονται. Ο φαλακρός κύριος είναι υπάλληλος και προσπαθεί να εξημερώσει τους ιθαγενείς. Υπουργέ στείλτε έναν έμπιστο μετακλητό να σας μεταφέρει το κλίμα. Όπως με τον εμπρησμό λεωφορείων η Λατινική Αμερική μας δείχνει το δρόμο» πρόσθεσε ο κ. Πάγκαλος.
Δείτε τα tweets:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση