GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έξαλλη η Έλενα Παπαρίζου με την παραγωγή του The Voice»

Η Έλενα Παπαρίζου είναι η μια εκ των τεσσάρων κριτών του The Voice. Η τραγουδίστρια δίνει μια ξεχωριστή νότα στο σόου καθώς είναι η μόνη ...


Η Έλενα Παπαρίζου είναι η μια εκ των τεσσάρων κριτών του The Voice. Η τραγουδίστρια δίνει μια ξεχωριστή νότα στο σόου καθώς είναι η μόνη γυναίκα σε αυτό.

Σύμφωνα με την ενότητα «Talk Of the Town» του περιοδικού Down Town, η Έλενα Παπαρίζου είναι έξαλλη με το The Voice και συγκεκριμένα με την παραγωγή.

Όπως αναφέρεται: -Έξαλλη η Παπαρίζου με την παραγωγή του The Voice. – Για ποιον λόγο; – Θυμάσαι που είχε πει ότι δεν γνωρίζει τη Σωτηρία Μπέλλου; – Πως δεν το θυμάμαι. Ε, θεώρησε ότι έπρεπε αν την προστατέψουν και να το κόψουν στο μοντάζ.

Τελικά γιατί δεν κόπηκε στο μοντάζ; – Γιατί το μοντάζ το κάνουν Τούρκοι συντελεστές και δεν έχουν καμία διάθεση να προστατέψουν την κριτική επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση