GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ – ντοκουμέντο από τις δραματικές ώρες των Ιμίων το 1996

Βίντεο-ντοκουμέντο με τις δραματικές ώρες στην κρίση των Ιμίων το 1996, το οποίο προβλήθηκε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόρασ...


Βίντεο-ντοκουμέντο με τις δραματικές ώρες στην κρίση των Ιμίων το 1996, το οποίο προβλήθηκε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, φιλοξένησε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Ο ελληνικός και ο τουρκικός στόλος ήταν σε θέση μάχης, όπως φαίνεται και στις εικόνες από τη γέφυρα της κανονιοφόρου «Πυρπολητής», ενώ στα πλάνα υπάρχει και το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού λίγο πριν χαθεί στο βυθό του Αιγαίου.
Μάλιστα, ο τότε κυβερνήτης της κανονιοφόρου, υποναύαρχος Ε.Α. Γιάννης Πάττας μίλησε για την πτώση του ελικοπτέρου.
«Πάγωσαν όλα, σταμάτησε ο χρόνος», δήλωσε για τη στιγμή της απώλειας του ελικοπτέρου, ενώ για το σενάριο της κατάρριψης του εκτίμησε ότι δεν συνέβη κάτι τέτοιο.
«Είδα ναύτες μου να κλαίνε, με ρώταγαν γιατί κύριε κυβερνήτα κατεβάσαμε τη σημαία από τα νησιά», είπε για τις κρίσιμες ώρες της 31ης Ιανουαρίου ο κ. Πάττας.
Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ANT1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση