GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηρακλής-Λάρισα 1-1: "Καθάρισε" και για τους δύο ο Ρέντζας!

Ο «θάνατός σου, η ζωή μου» ήταν για τον Ηρακλή το ματς κόντρα στην ΑΕΛ, ωστόσο έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει ακόμα μία μεγάλη βαθμολ...


Ο «θάνατός σου, η ζωή μου» ήταν για τον Ηρακλή το ματς κόντρα στην ΑΕΛ, ωστόσο έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει ακόμα μία μεγάλη βαθμολογική ανάσα για τη μάχη της παραμονής, μετά και τη νίκη του επί της Βέροιας, αφού έμεινε στο 1-1 με τους Θεσσαλούς. 

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Βασίλης Ρέντζας, αφού ο δεξιός μπακ των Θεσσαλών ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με τρομερή προσωπική ενέργεια και έξυπνο πλασέ νίκησε τον Χουάντερσον μόλις στο 10', αλλά στο 43' σε μια προσπάθειά του να ανακόψει την επίθεση του «Γηραιού» έστειλε με... λόμπα την μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου, ισοφαρίζοντας άθελά του για τους γηπεδούχους. 

Το β' ημίχρονο, ειδικά μετά την είσοδο του τραυματία Περόνε, που άντεξε να αγωνιστεί μόνο για 30', αποτέλεσε επιθετικό μονόλογο για τον Ηρακλή, που δημιούργησε δύο κλασικές ευκαιρίες από αυτές που δεν... χάνονται, ωστόσο ο Στάμου στο 71' και ο Πασάς στο 86', πέταξαν στα... σκουπίδια τις ελπίδες του «Γηραιού» για ένα τρίποντο-χρυσάφι.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση