GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που 1.000 μετανάστες εφορμούν στον φράχτη της Ισπανίας

Περίπου 1.100 μετανάστες από την υποσαχάρια Αφρική, προσπάθησαν να εισβάλλουν από το Μαρόκο στην πόλη Θέουτα στη βόρεια ακτή της Αφρική...


Περίπου 1.100 μετανάστες από την υποσαχάρια Αφρική, προσπάθησαν να εισβάλλουν από το Μαρόκο στην πόλη Θέουτα στη βόρεια ακτή της Αφρικής, ακριβώς απέναντι από το Γιβραλτάρ, η οποία είναι έδαφος της Ισπανίας.
Οι μετανάστες κατέστρεψαν συνοριακό συρματόπλεγμα, ενώ οι περισσότεροι από αυτούς, επέστρεψαν πίσω, σύμφωνα με την κυβέρνηση της Ισπανίας.
Δεκάδες μετανάστες σκαρφάλωσαν στο εξάμετρο αγκαθωτό σύρμα, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, πριν τους απωθήσουν γερανοί, όπως μετέδωσε ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός, Faro TV.
Μόνο για δύο από τους μετανάστες δόθηκε έγκριση για να εισέλθουν στη Θέουτα, προκειμένου να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, ενώ οι υπόλοιποι οδηγήθηκαν στο Μαρόκο, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση της ισπανικής κυβέρνησης.

1 σχόλιο

  1. Κάθε απαίσια πράξη αυτόν τον ανθρώπων είναι μια ΚΡΑΥΓΉ για βοήθεια...Ο Θεός δεν έχει θρησκεία....


    αντιγραφή από: Μαχάτμα Γκάντι και Zig Ziglar..

    Uros

    Ελευθερία δεν είναι αυτό που κάνεις, αλλά αυτό που κάνεις μετά από ΑΥΤΌ που σου κάνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση