GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναγερμός στη Γερμανία: Έφοδος σε σπίτι όπου υπήρχαν πάνω από 100 κιλά εκρηκτικών - ΦΩΤΟ

Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκονται εδώ και μερικές ώρες οι γερμανικές Αρχές μετά τη σύλληψη δύο ανδρών στο Καϊζερσλάουτερν που είχαν στην κα...


Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκονται εδώ και μερικές ώρες οι γερμανικές Αρχές μετά τη σύλληψη δύο ανδρών στο Καϊζερσλάουτερν που είχαν στην κατοχή τους τεράστια ποσότητα εκρηκτικών.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα ρεπορτάζ του γερμανικού Τύπου, στο διαμέρισμα, όπου διέμεναν οι δύο συλληφθέντες και η γερμανική αστυνομία έκανε έφοδο, βρέθηκαν πάνω από 100 κιλά εκρηκτικών.

Έτσι η αστυνομία εκκένωσε άμεσα το μπλοκ των διαμερισμάτων. Περισσότερα από 80 άτομα μεταφέρθηκαν σε ασφαλείς χώρους και αυτή τη στιγμή γίνεται έρευνα στο διαμέρισμα των δύο συλληφθέντων, αλλά και μεταφορά των εκρηκτικών.

Βάσει των όσων αναφέρονται αυτή την ώρα στα δημοσιεύματα, η αστυνομία θεωρεί βέβαιο ότι οι δύο άνδρες ετοίμαζαν μεγάλα τρομοκρατικά χτυπήματα τόσο στη Γερμανία όσο και στη Γαλλία, μιας και το Καϊζερσλάουτερν απέχει περίπου 50 χιλιόμετρα από τα γαλλικά σύνορα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση