GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δωρεάν μαστογραφίες στις 12, 13 και 14 Ιανουαρίου

Δωρεάν μαστογραφίες θα μπορούν να κάνουν οι γυναίκες της Ρόδου, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Ρόδου και της Ελληνικής Αντικαρ...


Δωρεάν μαστογραφίες θα μπορούν να κάνουν οι γυναίκες της Ρόδου, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Ρόδου και της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. Η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου, θα βρίσκεται στο Δημαρχείο Ρόδου στις 12-13-και 14 Ιανουαρίου 2017 και στην δημοτική κοινότητα Αφάντου στις 15 και 16 Ιανουαρίου.

Ο έλεγχος θα αφορά γυναίκες ηλικίας από 40 έως 70 ετών οι οποίες δεν έχουν κάνει μαστογραφία τους τελευταίους 12 μήνες. Το πρόγραμμα στηρίζεται από την Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων (Κ.Ε.Δ.Ε). Ο μαστογραφικός έλεγχος δεν προσφέρεται σε γυναίκες που έχουν την οικονομική ή επαρκή ασφαλιστική κάλυψη για μαστογραφία σε ιδιωτικά εργαστήρια.

Όπως δήλωσε η αρμόδια αντιδήμαρχος Άννα Ζωάννου η «προσπάθειά είναι να επιτύχουμε να εξεταστούν όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες κι έτσι να μειώσουμε τις αρνητικές συνέπειες αυτής της ασθένειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση