GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανήλικοι διαρρήκτες στη Λέσβο – Έκλεψαν 150 χρυσές λίρες Αγγλίας

Στο πλοίο με προορισμό την Αθήνα συνελήφθησαν δύο ανήλικοι διαρρήκτες και ένας ακόμη συνεργός τους, καθώς λίγες ώρες πριν είχαν μπει σε σ...


Στο πλοίο με προορισμό την Αθήνα συνελήφθησαν δύο ανήλικοι διαρρήκτες και ένας ακόμη συνεργός τους, καθώς λίγες ώρες πριν είχαν μπει σε σπίτι της Λέσβου και είχαν αρπάξει περισσότερες από 100 χρυσές λίρες Αγγλίας.

Οι τρεις συλληφθέντες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς στο πλοίο και σε έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκαν στις αποσκευές τους αλλά και κρυμμένες από τους ίδιους, σε διάφορα σημεία του καραβιού, συνολικά 146 χρυσές λίρες Αγγλίας και πλήθος χρυσών κοσμημάτων.

Όπως διαπιστώθηκε οι λίρες προέρχονταν από κλοπή, που διέπραξαν οι συλληφθέντες σε σπίτι 78χρονου ημεδαπού στη Μυτιλήνη, απ’ όπου αφαίρεσαν συνολικά 150 χρυσές λίρες Αγγλίας.

Η αξία των κλοπιμαίων εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 40.000 ευρώ, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή των δραστών σε παρόμοιες - συναφείς πράξεις.

Δικογραφία σχηματίσθηκε επίσης σε βάρος δύο ακόμη 42χρονων, γονέων των δύο ανήλικων δραστών, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση