GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διενέργεια πραγματογνωμοσύνης από παιδοψυχίατρο για τον 15χρονο δολοφόνο στην Κομοτηνή - ΒΙΝΤΕΟ

Τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης από παιδοψυχίατρο αποκάλυψε πριν από λίγο στις κάμερες ο δικηγόρος του 15χρονου, ο οποίος ομολόγησε τον ...


Τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης από παιδοψυχίατρο αποκάλυψε πριν από λίγο στις κάμερες ο δικηγόρος του 15χρονου, ο οποίος ομολόγησε τον βιασμό και τη δολοφονία του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ στην Κομοτηνή.

Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ροδόπης διέταξε, με τη σύμφωνη γνώμη του κατηγορουμένου, τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης που έχει σαν αντικείμενο την ψυχοδιαγνωστική εξέταση του κατηγορούμενου, για να γίνουν κατανοητά τα αίτια της επίθεσης και της δολοφονίας.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Δημήτρης Μήλιογλου, τόνισε ότι «μετά την απολογία του κατηγορουμένου αποφασίστηκε η προσωρινή του κράτηση εντός σωφρονιστικού καταστήματος ανηλίκων, στο μοναδικό κατάστημα στην Κόρινθο».

Ταυτόχρονα, σημείωσε ότι «η δίκη θα οριστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, γιατί πρόκειται για μία υπόθεση με πολύ μεγάλο κοινωνικό ενδιαφέρον». Επίσης, ανέφερε ότι «ο κατηγορούμενος ομολόγησε τις πράξεις του, τον φόνο εκ προθέσεως, τον βιασμό και την αποπλάνηση ανηλίκου».

Δείτε το βίντεο από το paratiritis-news.gr:

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος των γονιών του 6χρονου, Νότης Χαραλαμπίδης, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, σημείωσε ότι «παρόλη τη λύπη τους, η πλευρά των γονέων είναι ικανοποιημένη από την απόφαση».

Σημείωσε ότι «αυτό που προέχει και για αυτό βρίσκεται σε επικοινωνία με την αρμόδια Εισαγγελέα, είναι ο προσδιορισμός της δίκης όσο το δυνατόν γρηγορότερα, και σε κάθε περίπτωση εντός του επόμενου εξαμήνου, διότι ως γνωστόν οι ανήλικοι δεν μπορούν να κρατηθούν προσωρινά πέρα από 6 μήνες, υπό προϋποθέσεις μέχρι 9» εκφράζοντας την ελπίδα πως μέχρι το τέλος της άνοιξης θα έχει γίνει και η δίκη.

Τέλος, υποστήριξε ότι «η Εισαγγελέας κ. Μελλισάρη αναμένεται να ασκήσει ποινική δίωξη στους γονείς του 15χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου για το γεγονός, όπως σημείωσε "ότι δεν είχαν κανέναν έλεγχο πάνω στον 15χρονο"». 

Δείτε το βίντεο από το paratiritis-news.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση