GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκληρή σύγκρουση Πολάκη και Παπαδάκη στον αέρα του ΑΝΤ1

«Ευχαριστημένος» από την κατάσταση στην υγεία δήλωσε την Τετάρτη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. «Σαφώς και είμαι ευχαρισ...


«Ευχαριστημένος» από την κατάσταση στην υγεία δήλωσε την Τετάρτη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. «Σαφώς και είμαι ευχαριστημένος» υποστήριξε, ενώ ανέφερε κατηγορηματικά ότι «δεν λείπουν φάρμακα από τα νοσοκομεία».
Σύμφωνα πάντα με τον κ. Πολάκη τα νοσοκομεία έχουν πλήρως ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς, λειτουργούν επαρκώς και δεν λείπουν φάρμακα.
Όπως είπε ο υπουργός «παραλάβαμε ένα σύστημα σε κατάρρευση και αυτό δεν ισχύει πια». Σύμφωνα με τον κ. Πολακή, το 2016 ο ΕΟΠΥΥ έλαβε πάνω από 4 δισ. ευρώ από τα ασφαλιστικά ταμεία, ποσό πολύ μεγαλύτερα από τα προηγούμενα χρόνια.
Στη σκιά του  δημοσιεύματος της Guardian για το ΕΣΥ, ο κ. Πολάκης εξαπέλυσε και σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων) Μιχάλη Γιαννάκο.
Αναφερόμενος στην αντιπαράθεση που έχει με την ΠΟΕΔΗΝ και τον πρόεδρό της Μιχάλη Γιαννάκο ο κ. Πολάκης σημείωσε: «Μάλλον ζήλεψε τον κ. Γλύξμπουργκ που είχε αποκαλέσει κάτι αντίστοιχες μέρες πριν από 50 χρόνια, μιάσματα τους κομμουνιστές».
Κατηγόρησε επίσης την ΠΟΕΔΗΝ για «οχετό ψεμάτων για τη σημερινή κατάσταση στον χώρο της υγείας», αναφορικά με το άρθρο του Guardian.
«Την καταστροφή που προκάλεσαν οι προηγούμενες δύο κυβερνήσεις προσπαθεί να τη φορτώσει στην σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με έναν εξοργιστικά χυδαίο τρόπο» επεσήμανε ο κ. Πολάκης.
Ο κ. Πολάκης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, πρόσθεσε ότι αυτή την περίοδο δεν υπάρχουν ελλείψεις στα φάρμακα, ενώ ακολούθησε έντονη συνομιλία με τον συνεργάτη του Γιώργου Παπαδάκη, Ντίνο Σιωμόπουλο, ο οποίος έχασε πρόσφατα τον πατέρα του καταγγέλλοντας προς τον αναπληρωτή υπουργό μεγάλη καθυστέρηση στην άφιξη ασθενοφόρου.
Στη συνέχεια υπήρξε ένταση με τον Γιώργο Παπαδάκη, καθώς ο κ. Πολάκης δεν δέχθηκε να ακούσει τα μηνύματα των πολιτών, ενώ επαναλάμβανε διαρκώς ότι ο «ΑΝΤ1 πήρε 1 εκατ. ευρώ από το ΚΕΕΛΠΝΟ» και ο παρουσιαστής έλεγε ότι αν αυτό έγινε νόμιμα δεν υπάρχει θέμα.
Ο αναπληρωτής υπουργός, αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση των δημοσιογράφων της εκπομπής και αρκέστηκε να τοποθετηθεί μόνο για τις παρεμβάσεις που έχει κάνει στο ΕΣΥ.
Η συνέντευξη του κ. Πολάκη στον ΑΝΤ1 διεκόπη ξαφνικά, με τον αναπληρωτή υπουργό να κλείνει το τηλέφωνο.

1 σχόλιο

  1. Και να ξέρατε κακομοίρηδες το τι σας ετοιμάζει η Γερμανία!!!!

    Κλείσιμο Β! αξιολόγησης ΔΕΝ ΘΑ υπάρξει..

    Όσο για τους συνδικαλιστές και τους δημοσιογράφους καλά θα κάνουν να χαμηλώσουν τους τόνους διότι οι φιλελεδες της Ν.Δ με τους κατακτητές Δ-ΕΣΜΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΊ δεν επιτρέπουν τον συνδικαλισμό ... Συνδικαλισμό θα τους λένε μετά από το πέρα της εργασίας τους ΑΝ ΈΧΟΥΝ ..

    Κάτι συνδικαλιστικά ΠΡΟΝΟΜΊΑ παπαλα, Ας ρωτήσουν τον Αδωνι.. κάτι χρήματα από το κράτος παπαλα και ΑΥΤΆ..την χρηματοδότηση σας να την λαμβάνετε από τα μέλη σας.. ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ..

    Δεν θέλουν ιατρούς, θέλουν τηλεϊατρική ..Η διάγνωση και εξετάσεις θα γίνονται μέσα από υπολογιστές, θα λειτουργεί (κάτι σαν εφαρμογή) από τα έξυπνα τηλέφωνα...

    Αν χρειασθείτε επέμβαση ίσως να σας την κάνει ένας ιατρός που ούτε θα τον δείτε ποτέ στην ζωή σας μέσο ενός ρομπότ ...Η αναρρώσει θα έχει προσδόκιμο ζωής... π.χ έκανες επέμβαση καρδιάς, ΚΑΙ αν δεν επανέλθεις π.χ σε δυο ήμερες θα σε αποσυνδέουν εκτός αν έχεις να τα ρίχνεις χοντρά.. Τον Σουμάχερ ποιοι τον συντηρούν στην ζωή το ΓΕΡΜΑΝΙΚΌ ΚΡΑΤΟΣ;;;

    Ηρεμήστε ΌΛΟΙ μέχρι τα μέσα του Φεβρουάριου να δούμε που το ΠΆΝΕ οι απόγονοι τον ΝΑΖΊ... Τι έχει στο μυαλό του ο ΤΡΑΜ, ο Πουτιν, οι Κινέζοι...και μετά βλέπουμε....πάντως η μαντάμ Μέρκελ και το ΔΝΤ=== Rothschild ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΛΉΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΌΓΗΣΗ ...

    Άλλα ΚΑΛΆ ΘΑ κάνει και η κυβέρνηση Τσίπρα να μην κάνει ΆΛΛΑ ΛΆΘΕΙ..
    Γιατί υπέγραψε ΜΕΤΡΆ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ;; ..Τι του έδωσαν;; ΤΗΝ αξιολόγηση;, Η τον λόγο τους;; διότι ότι είναι ο λόγος τους, είναι και ο κώλος τους...

    Κόψετε της λοιπόν της ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΌΛΟΙ ΣΑΣ για ενάμιση ΜΗΝΆ να δούμε που ΤΟ ΠΑΝΕ
    οι Δ-ΕΣΜΟΙ.. Διότι το ίδιο έκαναν και στον Σαμαρά...θέλουν να χτυπήσουν ΌΤΙ υπάρχει από σοσιαλισμό , από αριστερό, από κεντρώο χώρο, ώστε ΝΑ ΛΈΝΕ ΜΕΤΆ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ.....Η ΜΕ ΕΜΑΣ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ...Οι φασίστες βέβαια είναι ΔΙΚΆ τους παιδιά.... που πότε τα ταΐζουν , και πότε τα τρώνε.. Η δουλειά τους να γίνεται..

    Ελευθερία δεν είναι αυτό που κάνεις, αλλά αυτό που κάνεις μετά από ΑΥΤΌ που σου κάνουν...

    Για τους μετανάστες Κάθε απαίσια πράξη αυτόν τον ανθρώπων είναι μια ΚΡΑΥΓΉ για βοήθεια...

    Δεν ξέρετε ΤΊΠΟΤΑ και λέτε ΠΟΛΛΆ...ΑΝ ΘΑ ΑΛΑΛΆΞΕΙ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΈΛΘΕΙ Η Ν.Δ ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ;;; ΘΑ ΥΠΟΓΡΆΨΟΥΜΕ ΌΤΙ ΘΈΛΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΤΌΣΑ που λέει ο ΜΕΓΑΣ ΑΔΩΝΙΣ??

    ΗΡΕΜΉΣΤΕ.. ΚΑΙ ΒΟΗΘΉΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ Ο ΔΙΌΤΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΊΑ ΜΑΣ--ΣΑΣ...

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση