GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ξυδάκης στο δελτίο του ΑΝΤ1 για την δραχμή: Δεν είμαι λαγός... Να ανοίξει η συζήτηση - ΒΙΝΤΕΟ

«Αυτό που διατύπωσα είναι εάν μπορούμε να συζητήσουμε σοβαρά μετά από επτά χρόνια πόνου για μια εθνική στρατηγική και ένα εθνικό σχέδιο...


«Αυτό που διατύπωσα είναι εάν μπορούμε να συζητήσουμε σοβαρά μετά από επτά χρόνια πόνου για μια εθνική στρατηγική και ένα εθνικό σχέδιο», δήλωσε στο δελτίο του ΑΝΤ1  ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, μετά τον σάλο που προκάλεσε η δήλωσή του για το εθνικό νόμισμα και τόνισε: «Δεν είμαι λαγός».
«Έδωσα ένα παράδειγμα αυτολοιδορούμενος. Και πριν από 1,5 χρόνο είπα μια κουβέντα και έγινα σούργελο. Όταν τίθεται ένα σοβαρό ζήτημα για συζήτηση, ανάλυση, για να δεχθούμε που θα πάμε και εάν θα δεχθούμε κάτι ή θα το απορρίψουμε, δυστυχώς η ελληνική κοινωνία διακατέχεται από μία μεγάλη νευρικότητα», τόνισε ο κ. Ξυδάκης.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας για τις δηλώσεις του τόνισε ότι απηύθυνε ένα αίτημα για μια ευρύτερη συζήτηση και χαρακτήρισε «ατυχές παράδειγμα» την αναφορά του στη δραχμή.
Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο

  1. Τώρα πιά, μετά από 10 χρόνια συνεχών λαθών και κάτι αιώνες φαγοπότια, μόνο με κρεμάλες η επιστροφή στην δραχμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση