GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Χιμένεθ πάει για 2Χ2 στην Ξάνθη

Ξάνθη εναντίον ΑΕΚ απόψε στις 19:30 με τους μεν γηπεδούχους να ψάχνουν την πέμπτη εντός έδρας νίκη τους -δεν τους λείπουν τα στραβοπατήμα...


Ξάνθη εναντίον ΑΕΚ απόψε στις 19:30 με τους μεν γηπεδούχους να ψάχνουν την πέμπτη εντός έδρας νίκη τους -δεν τους λείπουν τα στραβοπατήματα στο σπίτι τους- και τους φιλοξενούμενους να επιθυμούν να συνεχίσουν με νίκη στη... Χιμένεθ εποχή.

Σε αγωνιστικό επίπεδο επανέρχονται αρκετοί ποδοσφαιριστές στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Πρόκειται για τους Φλίσκα, Λισγάρα, Ντε Λούκας που εξέτισαν ποινές μίας αγωνιστικής, όπως έπραξε ακόμη ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Χαμζά Γιουνές που μετρά ήδη 12 γκολ. 

Στα… πιτς παραμένει ο τραυματίας Χατζητερζόγλου. 

Σε ό,τι αφορά την αποστολή, οι νεοαποκτηθέντες Σιγιά και Πιζέλι προπονήθηκαν μεν (ατομικά ο πρώτος, κανονικά ο δεύτερος), ωστόσο δεν βρίσκονται στα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού.

Αναλυτικά, διαθέσιμοι είναι οι εξής παίκτες: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Ορφανίδης Λ., Γουάλας, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Παπαγεωργίου, Καμαρά, Ντε Λούκας, Κώστας, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Τριάδης, Σολτάνι, Λάζιτς, Γιουνές, Ράνος.

Με νίκη συνδυάστηκε η επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. 

Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Τσιγκρίνσκι και ο Αραβίδης παραμένει εκτός πλάνων πέραν των Αλμέιδα, Ντίας. 
Αλλαγή της τελευταίας στιγμής προέκυψε στην αποστολή. Ο Ρόναλντ Βάργκας προσβλήθηκε από ίωση και τη θέση του πήρε ο Ηλίας Τσέλιος. Έτσι, ο νεαρός μέσος βρέθηκε ανάμεσα στους "19" που ταξίδεψαν στην ακριτική πόλη.

Οι υπόλοιποι 18 είναι: Ανέστης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Μπακάκης, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Ροντρίγκες, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Μεληκιώτης.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Ξάνθη - ΑΕΚ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση